Fp1 Hack Yöntemi İçerde. yeni bi yöntem daha. bakın isterseniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
başka bir konu daha açılmış oradada eski yöntemin aynısını anlatmışlar hangisi çalışıyor şimdi bunların ? birde install server ın linkini bulamadım ya varmı elinde olan ?

TheMadness

TheMadness

Üye
bugün exe olarak yayınlanacak.

luckysleven

luckysleven

Üye
bugün exe olarak yayınlanacak.

peki ben demin sensation ın verdiği linkteki install server ı buldum onu kullanamazmıyım ? birde y browser a girince 1 dakika içinde uygulama kapanıyor bunun sebebi ne olabilir ?

kısaca forumda verilen yolları izleyerek hack yapayımmı yoksa bugün detaylı bir konunun açılmasını mı bekleyeyim ?

---------- Eklendi @ 09:31:20 ---------- Yazıldı @ 09:13:41 ----------

zaten restore all deyince hata verdi fp1 den önce ne güzel 5 dakikada hacklemiştim :vur

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu kapatılsın bence :) benim telefon pert şuan açamıyorum... yardım edecek biri var mı?

efeler12

efeler12

Üye
Nortonla yapın bence ben onla yaptım hack sorunu olmadı (fp1)

luckysleven

luckysleven

Üye
Nortonla yapın bence ben onla yaptım hack sorunu olmadı (fp1)

hocam nasıl yaptın ya ben sabahtan beri uğraşıyorum norton da quarantine liste girip restore all deyince hata veriyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sırf böle sıkıntılar yüzünden hack olayından uzak duruyorum

luckysleven

luckysleven

Üye
sırf böle sıkıntılar yüzünden hack olayından uzak duruyorum

hack olmayınca da olmuyor hocam ya : ) en basit bir tema bile bazen hack gerektiriyor .. bende sırf bu olay yüzünden androidi arar oldum .. 1 dakikada root oluyordum 5 dakikada rom atıyordum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
symbianda da hack kolay ama ben bulaşmam ya tema bile orjinal kullanıyodum forumda dün gördüm onu indirdim çok hoşuma gitti

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar deadla almanya fp1i yükledim açtım zorlada olsa en iyisi hack yapmamak..

Polymath

Polymath

Üye
Hack doğru yollardan yaparsanız neden sıkıntı olsun ki? benım tel 603 fp1 şuan hackli ne reset nede başka sorun var. Yanlış hatırlamıyorsam bu yöntemle bir arkadaş teamvıeverdan yapmıstı.

pirenuri

pirenuri

Üye
sakın hack yapmayı denemeyin ben denedim sürekli res attı. mobile security de yeniden başlatılsın mı diye sordugunda hayır demiştim ama sürekli res attı en sonda hard format atıyım dedim telefon kapandı açtığımda nokia yazısı geliyor kutucuklar doluyor sonra tekrar nokia yazısı geliyor böyle devam ediyor bende demin servise verdim inş garanti dışına çıkmaz servise yeni gelen güncellemeyi yüklediğimde böyle oldu dedim inş garanti dışına çıkmaz telefon

luckysleven

luckysleven

Üye
Hack doğru yollardan yaparsanız neden sıkıntı olsun ki? benım tel 603 fp1 şuan hackli ne reset nede başka sorun var. Yanlış hatırlamıyorsam bu yöntemle bir arkadaş teamvıeverdan yapmıstı.

e sorunda orada zaten bize teamviewer dan yardım eden yok : ) e doğru düzgün daha hack üzerine açılmış konuda yok şimdi kendi başımıza yapsak uğraş dur ama biri çıkıp fp1 den önceki hack anlatımı gibi anlatım yaparsa sorun kalmaz sanırım : )

yilmazaga

Üye
bende de sürekli reset atıyor

Arakadaşlar telefonu videoda anlatılan gibi hecledim şeffaf veigetlerimi yüklemek istedim ama bu "yerleşik bir bileşen olduğu için yüklenemiyor" uyarısını verdi. bir yerde hatamı yaptım.

uribaju

uribaju

Üye
sistem modifikasyon>en kolay hack isimli konuda installserver 1.7 yi paylaştım anlatıma bakarak file browser veya farklı bir dosya yoneticisi programıyla rahatlıkla yapabilirsini

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam ben yaptım hack oldu ama 1saat sonra falan rest atmaya başladı ama o soruya hayır dedim ben yine rest atıyor ya
henüz hack yapmamış olan arkadaşlara resetle ilgili bi bilgi:
mobile security programını yüklediğinizde telefon yeniden başlatılsınmı diye soruyor.. orda hayır demelisiniz o zaman reset sorunu yaşamassınız.. içinden yapacağınız kısa işlemden sonra zaten hemen silmelisiniz.. eğer program yüklenince soruya yes derseniz başlıyor sürekli reset atmaya..

---------- Eklendi @ 20:12:48 ---------- Yazıldı @ 20:10:32 ----------

:tşk:

MEHMET ÇİFTÇİ

MEHMET ÇİFTÇİ

Üye
öncelikle mobile security yi kurduktan sonra bana telefon yeniden başlatılsın mı diye bi soru çıkmıyor ve sistem hatası diyor..ondan sonra videoda 05.07 de ki işlemde patcher ları restore etmek istediğimde unable to quarantined file C:\sys\bin .... diye bi sorun çıkıyor ve try again yazıyor sonunda. c:\sys\bin i göremiyorum telefonda ve rompatcher ı açtığımda patcher.ldd nin eksik olduğunu söylüyor dolayısıyla teli hack yapamıyorum bişey yükleyemiyorum.Güncellemeden sonra böyle oldu.tel önceden hackliydi..Buna bi çözüm var mı arkadaşlar...Yardımlarınızı bekliyorum....Şimdiden teşekkür ederim..

saynesim

saynesim

Üye
evet arkadaşlar doğru hack yapıldıktan sonra sorun çıkmaz bende 701 hackledim süper oldu tek sıkıntı X-plore çalıştıramadım onada bir çare bulsak süper olur

serecans

serecans

Üye
bende şimdi sorunsuz bi x plore yok işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt