fp 2 cihazlar için yeni installserver.exe(Hack İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
fp 2 cihazlar için yeni installserver.exe(Hack İçin)
yamayı kullanmak telefonunuza rompatcher+ programının olması gerekmektedir
indirmek için...

burda son sürüm mevcuttut V2.3 en son çıkan versiyon...bu programda sertifika hatası almazsınız çünkü 2028 e kadar geçerlidir...

daha sonra
bu linkteki 2 yamayı indirin önce rompatcher+ programını kurunuz dosya yöneticisinden E:patches klasörüne girip 2 tane yama var onları E:patches klasörüne yapıştırınız... daha sonra rompatcher programını açınız ve bunları aktif yapınız telefonu kapayıp baştan açınız ve artık telefonumuz hackledik artık sertifika sorunu tamamen yok oluyor...

• Beğen
Tepkiler: kayserili38 ve kobra_55

kur

kur

Üye
lik bozuk indirmiyoo..
lutfen yenileyin...:off:

--------------- Ekleme ---------------

indirdi, calisiyooooo.tessekkurlerrrrr....:bye2:

inen dosya 0 bytes gosterdi.:off:
neyse google tarayarak calisan bir dosya buldum...

burdan istifade edin...:bye2:

matrax-0052

Üye
İyi ama rompatcher yüklü bir tel zaten hacklidir.Yoksa benmi yanılıyorum.Eğer öyleyse ben teli hacklemedim installserver exe falan atmadım sadece rampatcher yükledim rompatchere girip 2 seçeneğide aktif edince sertifika sorunu olmuyor yinede yükliyim belki bunu atınca ngage çalışır belki teşekkürler.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Link sağlam kardeşim

bu 2 tane yama

http://www.maxicep.com/attachments/31045d1255768800/ buda ropmpatcher plus

İyi ama rompatcher yüklü bir tel zaten hacklidir.Yoksa benmi yanılıyorum.Eğer öyleyse ben teli hacklemedim installserver exe falan atmadım sadece rampatcher yükledim rompatchere girip 2 seçeneğide aktif edince sertifika sorunu olmuyor yinede yükliyim belki bunu atınca ngage çalışır belki teşekkürler.

kardeşim bu yamadır rompatcherin yüklü olması telefonun hacklenmesi anlamına gelmez kesinlikle sen bu yamaları kullanırsan sertifika çözülür...

behcet98

Üye
rampatcher yüklerken yine sertifika hatası veriyor. de artık sertifika vermiyor diyorlar.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
kardeş opda 3 yıldır sertifika veriyor ve bu zamandan sonra vermemesi mantıksız olur sen yinede dene

buda rom patcherin yeni sürümüymüş denemekte fayda var

rasid96

rasid96

Üye
güzel de sys'e erişmek için kullanılan hiç bi program ya çalışmıyor ya serfitikasız? opda'ya imei vermeden halledemez miyiz şunu?

telefon 5730

simaros

simaros

Üye
ne işe yarıyor bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt