Çeşitli [foxlab] FlappyBird Symbian v1.05(0) Signed Anna-Belle

Sponsorlu Bağlantılar

fatih54102

fatih54102

Üye
süper olmuş uzman bölümü sorunlu ama güzel bazı yerlerde çarpmadan yanmalar olmasa ii bide iconu farklı .

script.js dosyasında nası hız ayarlıycam kardeş ?
sen kardeş 2-3 tane script.js dosya ver yavaş orta hızlı die ben telden değiştirrim bide icon flapy bird ikonu verirmisin ?yeni sürümüne hız seçenekleride ekleyin sora kolay uzmanı kaldırın süper olur.
İkon bulamam şuanda ama script.js dosyasında bg_2 var. Onu bul ve -5 i -2 yap ve yanındaki % 80 i de deneyerek değiştir.
Daha sonra 3 tane üst ve alt engel var. Onları da bulup hızını bu yöntemle azaltabilirsin.

username37

Üye
İkon bulamam şuanda ama script.js dosyasında bg_2 var. Onu bul ve -5 i -2 yap ve yanındaki % 80 i de deneyerek değiştir.
Daha sonra 3 tane üst ve alt engel var. Onları da bulup hızını bu yöntemle azaltabilirsin.
saol kardeş yaptım sadece alt bölüm şeritte yavaşlama oldu borular aynı hızda geliyo alt ve üst engeller bölümü nerde bulamadım bide icon buldum icon dosyası sisin içinde nerde?kardeş sen yapı js dosyasını upfileye uploada edip atsana lütfen biraz daha yavaş olsun

Emre

Üye
.mif Dosyasını Değiştir
bir Dakika Bekle Ben yapayım.

Emre

Üye
Deneyin Görün
Link

Son düzenleme:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu ıyunun hızını ayarlamak için sadece MainPage.qml deki en aşağıda mTimer diye bir Timer var, onun interval değerini değiştirmek yetiyor

username37

Üye
olmamış hız aymı .ssaol mesut aktaş yavaslattım oyonun icon nerde ?arkadaşlar ses yok oyunda :s

muzafferoz19

Üye
rekor bnde sanirim : D

yusufkeremdaglı

Üye
abi cok iyi ya :) be sefer olmus tesekkurler :)

mustafanokia

Üye
H@mster Kalıcı ban mı yedi ?

mustafanokia

Üye
Hızı ii ayarlayan link verebilirmi ;)

nokia 603

Üye
hocam drag racing in mod halini yapma imkaniniz varmi

mars259

mars259

Üye