Foursquare yardım. e6

Sponsorlu Bağlantılar

cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
Foursquare yardım. e6
Arkadaşlar foursquare uygulamasınıda indirdim gravitydende denedim birtürlü gprs bağlanıp check in yapamıyorum konumumu mu bulmuyo uygulamalar mı bozuk anlamadım. Uygulamalar sağlam calısıyor gravityden facebook ve twitter kullanabiliyorum. Ama foursquaresini kullanamıyorum telefonumun gprsinde mi sorun var diye haritaları kullanıyorum onu kullanabılıyorum. telefonum e6

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Nokia belki haritalarıda kapatmıştır dicektim hava durumu kapandı çünkü ama haritaları kullanıyorum demişsin sorunun ne olduğunu anlamadım ama bununla ilgili birşey olabilir :hmmm

• Beğen
Tepkiler: cemal çolak
haqanguven

haqanguven

Üye
Selam arkadaşım. Telefonun Mobil Veri veya Wifi ağlarını kapat. Daha sonra şebeke modunu GSM yap ve biraz bekle şebeke gelsin. Sonrada hangi seçenek ile bağlanacaksan (Mobil Veri veya Wifi) aç. Daha sonra four a gir ve bekle konumunu bulacaktır...

cemal çolak

cemal çolak

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşım. Telefonun Mobil Veri veya Wifi ağlarını kapat. Daha sonra şebeke modunu GSM yap ve biraz bekle şebeke gelsin. Sonrada hangi seçenek ile bağlanacaksan (Mobil Veri veya Wifi) aç. Daha sonra four a gir ve bekle konumunu bulacaktır...

Dediğiniz gibi yaptım ve çalıştı. Teşekkür ederim :) fakat gravity hala bulmuyo neyse bunada şükür

Takipçi Satın Al

Üst Alt