Foursquare nedir nasıl kullanılır

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Foursquare nedir nasıl kullanılır
Mobil uygulamalara ve sosyal ağlara aşina olanlar Foursquare uygulamasını zaten tanıyorlardır. Biz Foursquare kullanmayan ve henüz yeni tanışanlar için Foursquare nedir? Nasıl kullanılır? Püf noktaları var mıdır? araştıralım istedik.
Foursquare Nedir?

Foursquare sen ve arkadaşlarının bulunduğunuz yeri en iyi değerlendirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Yani sana senin ve arkadaşlarının zevklerine sahip kişilerin gittikleri yere göre kişiselleştirilmiş tavsiyelerde bulunur.

Foursquare Nasıl Kullanılır?

Akıllı bir telefonunuz varsa internete bağlanmada sorun yaşamıyorsanız ihtiyacınız olan tek şey Foursquare uygulaması. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra gerisi kolay.

Telefonunuzun işletim sistemine uygun olan Foursquare uygulamasını indirdikten sonra, adres defteriniz, facebook yada twitter hesabınız aracılığı ile arkadaşlarınıza ulaşabilir ve onların nerelerde takıldıklarını görebilirsiniz. Kendinizde hoşunuza giden mekanları Foursquare'de etiketleyebilir, fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Şimdi sırasıyla foursquare uygulamasının kullanılışını tarif edelim.

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra üzerine tıklayın.
Konumunuzu kullanmak istediğini belirten bir uyarı çıkacak Tamam diyerek devam edin.

Tamam dedikten sonra uygulamaya giriş için gerekli üyeliği edinmelisiniz. İsterseniz Facebook ile bağlanabilirsiniz yada e posta adresiyle yeni bir üyelik alabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra, daha iyi mekanları bulmak ve arkadaşlarınızın takıldığı mekanları bulmak için Kişilerimi Ara butonuna basın. Yada Üst kısımda yazan Atla butonuna basarak bu adımı geçebilirsiniz.

Bulunduğunuz konuma en yakın mekanları aramak için Yakındakileri Keşfet butonuna dokunun. Bu sayede size en yakın güzel mekanları bulabilirsiniz.

Diyelim ki hoş bir mekandasınız fikirlerinizi ve hissettiklerinizi arkadaşlarınızla paylaşmmak istiyorsunuz. O zaman aşağıdaki küçük beyaz simgeye tıklayın ve check-in yapın.
 


Üst Alt