Fotoğraflardaki hayaletler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fotoğraflardaki hayaletler

Fotoğraf makinesindeki optik yanılsama mı, yoksa çok daha fazlası mı?..
İşte internet üzerinde dolaşan "esrarengiz" fotoğraflar...

Dans eden kızın sağ bacağında birşey görebildiniz mi?

Biraz daha yakından bakalım...

Duvarda bir yüz mü var?

Fotoğrafı büyütünce...

Merdivenlerde oturan biri mi var?

Saçı, kolu, vücudu oldukça görünür durumda...

Kitaplıkların önündeki karaltı...

Yakından bakınca ne olduğunu düşünüyorsunuz?..

İşte en ilginç fotoğraflardan biri... Havada süzülen "duman" ne olabilir?..

Bankta oturan biri mi var?

Daha yakından bakalım...

Çocuğun arkasındaki şekil, biçimini kaybetmiş bir insan kafası mı?

alıntıdır(haber3)

• Beğen
Tepkiler: passiv€ aggressiv€ ve BktsBcr

Onur Saka

Onur Saka

Üye
PhotoShop Yapımı Gayet Güzel :)

Unstable01

Unstable01

Üye
:) pylasm için teşekkrler

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Bir zamanlar bende uğraşıyodum böyle :) güzel shoplar :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:aha::aha:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
fotoğraflarla iyi çalışmışlar, Teşekkürler..:oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bir fotoğrafı alıyoruz başka bir fotoğraftan da bir kişiyi alıyoruz onu ilk resimde uygun yere koyuyoruz ve "blending options"dan "blend mode"u "Overlay" yapıyoruz biraz da opacity'i düşürdük mü 10 numara hayalet olur =) Daha detaylı çalışmalar için kendiniz çabalayın :D Soluk renkliler için de Dodge yada Sponge tool kullanılabilir :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim Madem bu konularda Çok kabiliyetiniz var kendi yaptıgınız fotomontaj resimleri paylaşın forumda görelim bedavadan sallamakla olmuyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
aynen katılıyorum kaldıki ya dogruysa o zaman ne yapacaksınız?Sanki dünya üzerinde sadece 2ayaklılar var.Töbe yarabbi

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Dünya üzerinde sadece biz yokuz ama şunu unutma ki Metafizik canlılar ışığı kıramaz =) Yani değil fotoğrafta çıkmak insan gözüne bile görünmezler (Normal şartlarda). Tabiki işin bir de ilahi yanı var fakat o konuyu da iyi araştırın derim =) bkz. En basiti şöyle ki Cinlerin varlığı dini kaynaklarla ispatlıdır fakat dünyadaki faniler onları göremezler görmemizi engelleyen bir perde vardır. Allah (C.C) bazılarımıza ibret olması için onları biraz dahi olsa gösterir. (Hocama saygılar...)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim konunun başında açıklama var zaten bir hüküm yok bu konuda sadece bir varsayım kaldıki bende yüzde yüz hayalet yada başka bir varlık demiyorum insanlar konuyu görür kendi içinde değerlendirir biz burada bir paylaşım yapmışız bizim amacımız paylaşım yapmak eğer konunun içeri hakkında bir itirazın yada anti tezin varsa sende forumda bir konu açarsın yada şikayet edersin

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Biz de konu hakkındaki yorumlarımızı dile getiriyoruz burda. Ben böyle düşündüm böyle yazdım. Ne alıngan insan dolu ortalık ya bir yorumu dahi kaldıramayacaksanız açmayın kardeşim şu konuları!

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu açarkende sana sormam ikinciside ben senin düşüncene saygı duyuyorum sadece insanları s a l a k yerine koymayın kardeşim fotoshop nasıl yapılır bizde biliyoruz tarif ediyorsun sonra ben görüşümü bildiriyorum diyorsun neyse...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Güzel çalışma, gerginliğe gerek yok ya amma abarttınız haa...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben abartmıyorum birader arkadaş fotoğrafları kendisi çekmişcesine bir savunma çabasında. Benim düşünceme saygı duysan konuyu buraya kadar getirtmezsin gereksiz gerginlik yaratıyorsun. Alt tarafı bir yorum attık bu kadar ciddiye alacaksan daha faydalı bir konuda tartışalım her tartışma bilgi doğurur.

passiv€ aggressiv€

Üye
Paylaşım için teşekkürler...
Bu arada tartışcaksanızda lütfen konuya yorum yaparak deilde özel olarak tartışınız Pm aracılığıyla ki zaten tartışmaya gerek bile yok arkadaş son derece iyi niyetli olarak bi yorum yazmış.Terslemeye hiç gerek yok.
İyi forumlar.

Kblub

Kblub

Üye
ps ps ps ^^

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Biliyoz Üstüne Bastırarak Söyleme:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt