Fotoğrafı Wallpaper Yapamıyorum Lütfen Yardım Edin?

Sponsorlu Bağlantılar

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğrafı Wallpaper Yapamıyorum Lütfen Yardım Edin?
merhaba, galerimde ki fotoğrafların hiçbirini ana ekran wallpaper yada ekran kilidi wallpaper yapamıyorum, deneyince durduruldu. " lenovolauncher.exe " hatası veriyor. Telefonu acıp kapadım yine de fayda etmedi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
Telefon : Lenovo Vibe P1
Android sürümü : 6.0.1
Not : bu zamana kadar olmamıştı bu sorun şimdi olmaya başladı
Güncel

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yüklediğin bir uygulama engelliyor olabilir mi kontrol edin.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Cihazınizi Fabrika Ayarlarına Sifirlayin. Sorun Devam etmesi durumunda Servise Gönderin :oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
Herhangi bir launcher yükle oradan değiştir yada landscape wallpaper yükle onunla değiştir wallpaper'ları, geçici çözüm ama işine yarar.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
PC ye Aktarın tüm verilerinizi.
Resim ve Videoları Google Fotoğraflar'a aktarabilirsiniz. :oke:

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize cok teşekkür ederim ama fabrika ayarlarına döndürdüm :D hiç düşünmemiştim bunu yapacağımı ama sağolun cok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Bir dahakine launcheri kaldırmayı ya da baska bir laucher yuklemeyi dene. Ayrica tum androidler icin kullanilabilir hale getitilmis olan, xperiadaki album.apkyi kur telefonuna. Onun icinden resmi duvar kagidi olarak atayabilirsin.

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Bir dahakine launcheri kaldırmayı ya da baska bir laucher yuklemeyi dene. Ayrica tum androidler icin kullanilabilir hale getitilmis olan, xperiadaki album.apkyi kur telefonuna. Onun icinden resmi duvar kagidi olarak atayabilirsin.
sağolun hocam

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
hocam link atar mısın bulamadım da?
artık kilit ekranı fotoğrafı da olmuyor :(
artık kilit ekranı fotoğrafı da olmuyor :(

Üst Alt