Foto Fun Pack v 1.04 TR By CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Foto Fun Pack v 1.04 TR By CanceR
resim düzenleme resimlerinizden oyun yapabilme ve daha bir çok işe yarayan çok kullanışlı bi program kendim trye çevirmeye çalıştım %99 tr dir

dosyayı yüklediğiniz zaman menünüze 4 tane pro yüklencek şimdi bunların hepsini tek tek ne işe yaradığını anlatıcam

FOTO EDİT:istediğiniz her hangi bi resmi seçerek bunun üzerinde değişiklik yapmanızı sağlar burun ekleme, kulak ekleme, bıyık yapma ,vampir diş takma, filan

FOTO PUZZLE:Adından da anlaşılacağı gibi puzzle yapmaye yarar isyediğiniz bi resmi puzzle yapabilirsiniz.

FOTO PAIRS:Buda resimlerinizle oyun oynamak için bi pro

FOTO FIT:Kendi resminizdeki yüzü alıp programda kayıtlı olan vücutlara yapıştırabilyosunuz

iyi eğlenceler

Ekli dosyalar

Tepkiler: cakal_77, berilto ve huso_26_26

kngbld

Üye
Ne işe yarıyor program?
Ne gibi ozellikleri var biraz anlatrmısn dostum.
Bu arada emegine saglık...

Teşekkür ediyorum güzel paylaşım

rsc editörü tam 553 kişi indirmiş ama tr yapıp bir kişi paylaşım yapıyor çok üzüldüm bu duruma...

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Ne işe yarıyor program?
Ne gibi ozellikleri var biraz anlatrmısn dostum.
Bu arada emegine saglık...

FOTO EDİT:istediğiniz her hangi bi resmi seçerek bunun üzerinde değişiklik yapmanızı sağlar burun ekleme, kulak ekleme, bıyık yapma ,vampir diş takma, filan

FOTO PUZZLE:Adından da anlaşılacağı gibi puzzle yapmaye yarar isyediğiniz bi resmi puzzle yapabilirsiniz.

FOTO PAIRS:Buda resimlerinizle oyun oynamak için bi pro

FOTO FIT:Kendi resminizdeki yüzü alıp programda kayıtlı olan vücutlara tapıştırabilyosunuz

iyi eğlenceler

sshalil

Üye
uyuz bişey ben tavsiye etmiyorum

indirdim,denedikten sonra yorumlarımı esırgemem,belkı yorumlarımdan fikir edınerek bicok kişide indirebilir

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık dostum

bsrgr

Üye
teşekkür ederim saoll... ama açılmıooo

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
programda bi kaç değişiklik yaptım program artık tamamen tr vede maxiteam exe eklenmiştir

RASAY_90

Üye
emeğine sağlıkta Nasıl Yapçan

cok tesekkurler harika bir program