Forumun Sirlari

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Çok gereksiz bir konu açmışsın.
Eğer arkadaşın profili gizliyse bu seni ilgilendirmez Çünkü başkasının görmesini istemediği birşey yazmış olabilir , birşey yazılmış olabilir. Ve siz o halde dalga geçiyorsunuz. Birde Simgeyle konuyu yukarı çekip üyeleri aşağılamaya çalışmışsınız gerçekten yazık size forumun kalitesini düşürüyorsunuz. Profili gizli diye arkadaş adına konu açmak zorunda değilsin , buda gösteriyor ki kendini tanıtmaya çalışmışsın işte gösteriş diye buna derim ben ama sizin gibileri görünce gerçekten kötü oluyorum bu kadar gereksiz konular görünce. Maalesef ki üyeler bu şekilde yapacak birşey yok. fakat artık aklınızı başınıza alın ve düzgün konular açın. Profil gizli diye konu açmak nedir ya !!!!!!!!!!!! Oldu olacak profilinie mesaj atınca i mesaj attım diye konu açın.

Herşeyi anlarım ancak bu kadarında pes derim başka birşey diyemem o kadar yararlı konular açmak varken , insanlara yeni birşey göstermek varken profil gizli diye konu açıyorsunuz bune ya foruma ne oldu böyle neden bu kadar üyeler gereksiz konular açar oldu. Amaç nedir , konu açınca birşey mi oluyor , mod mu oluyorsunuz. Sadece Gereksiz bir konu açmışsınız başka birşey yok. Lütfen kendinize çeki düzen verin. İnsanlara faydalı olacak konular açın artık. Bu yazımı okuyupta karara varacağınıza artık eminim Lütfen düzeltin kendinizi eğer okuduysan sadece şaka yapmak istedim haberin olsun , gerçek anlamda yazmadım haberin olsun. yani olumsuz değil :)

Buralarda üye ve admin, yönetici ilişkisi çok farklıdır asigsasi, minoo ve Revengeful en güzel örneklerdendir

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2505573

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aynen @Jus7ice kardesim
@asigsasi niye gizliyon profilini

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:kop2:

• Beğen