avcitalip
Üye
Orası öylede ben sıkıldım şuan 7 ay oldu 4sten . Değişiklik iyidie
2 üstteki mesajı okumanı tavsiyede ederim ve ios'u sadece ipod'da kullanırım o kadarIos dene Ios. s3 varken s4 ü napacaksın. Ben s4 yerine gene ios alırdım. O kadar özelliğe rağmen istenilen kullanımı veremicek bana kalırsa. Note 2 nin yüzüne bakmıyorum şuan.
850 dolara getirttim 2000 liraya sattım elinde s3 ü olanaların bu telefonu almasına hiç gerek yok kamerası gerçekten çok bir sey farketmiyor özelliklere gelince yazılımın aynısı s3e de portlanacak tek ekiği kızıl ötesi nem ve ısı sensörü ekranıda fazla bişey farketmiyor matematiksel farkediyor lakin çıplak gözle bakınca öyle wwwoooow dedirtecek bişey değil
abi ne zaman çıktıda aldın ben ilk olucaktım850 dolara getirttim 2000 liraya sattım elinde s3 ü olanaların bu telefonu almasına hiç gerek yok kamerası gerçekten çok bir sey farketmiyor özelliklere gelince yazılımın aynısı s3e de portlanacak tek ekiği kızıl ötesi nem ve ısı sensörü ekranıda fazla bişey farketmiyor matematiksel farkediyor lakin çıplak gözle bakınca öyle wwwoooow dedirtecek bişey değil
Zaten jbli
rahat batıyor sanırımya tabiki sıkılabilirsin ona bakarsan bende s3'ten biraz sıkıldım 4s'im varsa kesinlikle jailbreak'lı olmalı öyle herşeye para verirsen tabi sıkılırsın (bkz.ben,ps3'ü hackletiyorum)
Zaten jbliama ben androide prog yazmak istiyorum şöyle kullanışlı bişey o yüzden android istiyorum iphonea bi prog yazsam yazcağım prog o kapkalın appstore prosedüründen geçmez o yüzden android isitiyorum
Zaten jbliama ben androide prog yazmak istiyorum şöyle kullanışlı bişey o yüzden android istiyorum iphonea bi prog yazsam yazcağım prog o kapkalın appstore prosedüründen geçmez o yüzden android isitiyorum
Bence S3 den S4'e geçme.
ya arkadaş insan özeniyor ya biz hala c6-01deyiz cihazı kötülemiyorum ama işi bitmiş yanis4 bende olsa eve uğramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?