Forumun en'leri

tabi ki değilsiniz sonuçta geyik yapıyoruz değil mi? eveeeeettt en en en... eee... bulamadım

en bişey bulamadığım için benle dalga geçeni

en dalgasına takıldığım akşam istemeden üzdüğüm :dermişim

en beni üzdüğünü söyleyip yalan söyleyeni sonundaki dermişim i görmedin mi demek üzere olanı gibi hissettim

en hisslerine aynen katıldığım iyi geceler dostum ben kçar bye1!

en palavracısı alınma sakın hani çıkıyodun bak hala online görünüyosun... benim bilgisayarda mı sorun yoksa neyse ben de çıktım hadi size iyi geceler

karides

Üye
ara verdikten sonra en hızlı giriş yapanı. (ben mi dikkat etmedim yoksa uzun bir süredir ortalarda yok muydun)

ara verdikten sonra en hızlı giriş yapanı. (ben mi dikkat etmedim yoksa uzun bir süredir ortalarda yok muydun)

uzun süredir ortalarda yoktum çünkü banlanmıştım! neden ve süre yokken hem de yani banlanmış değildim ama öyle görünüyodum ve giremiyordum. Maxicep her yenilendiğinde ben bi kaç ay "banlı" oluyorum (aslında banlanmış olmamam gerekirken) ama alıştım artık uzun süredir olmadığımı farkeden kişi artk gittim herkese iyi geceler

karides

Üye
mesajıma en hızlı cevap veren ve detaylı açıklama yapmayı bana çok görmeyen (şahsen tanışmasak da) en değer vereni.

jöly

Üye
en janemim kankam..

Caine

Üye
daha önce bir cok kez soylenmiştir ama genede söylemekte fayda var.
en cok konu acan

jöly

Üye
en tatlısı..