Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

skalia

skalia

Üye
Forumda bi yenileme yapılıyor öncelikle hayırlı olsun diyelim..
ancak şu anki konumda site çok problemli çok ağır çok yavaş giriş ve login olma sorunu var
duyuruda sorunlar olabileceğini belirtmişsiniz ama açıkcası yıllardır forumcu biri olarak vede
daha önce site adminliği yapmış biri olarak şu anki maxicep yapısını sevmedim soğuduk diyebilirim
bi tema düzenlemesi yaparken bence bunu forumda kullanır durumda üstünde çalışma yapmayın
açın bi ücretsiz forum (örneğin funpic) oradan çalışın
temanın kullanmaya hazır olduğunu düşündüğünüz andada koyun maxicep yeni teması olarak
eğer gerçekten güzelse herkez alkışlasın tebrik etsin on numara olmuş desin
ama bu şekilde bi iyileştirme yapmak pek akıl işi değil bence
hadi biz eski üeyeler olarak sabır gösteririz bildiğimiz için anlarız ama yeni gelen bi üye bi ne biçim bi site der yani..!!
bu bir fikir ve öneridir eleştiri değildir dost tavsiyesidir.. Herkeze iyi forumlar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sitedeki durum tema çalışması değil, alt yapı güncellemesidir. Forum sürümünü güncelledik, dolayısıyla şu anki tema da yeni forum sürümüyle geldi. Sitemize özgü bir tasarım yapılıyor, yakında onu da devreye alacağız.

skalia

skalia

Üye
sürüm güncellemesi durumunu anlıyorum yeni görünüm tasarım çalışması var zaten bu gözle görülebiliyor
ancak benim demek istediğim sizde iyi bilirsinizki bi foruma aşırı derecede modifikasyon ve eklenti yapmak forum yapısını
oldukça etkiler ve yavaşlatır bunu göz önüne alarak yapıyorsanız sorun yok yoksa ilerde çok sorunlar olabilir

buketcik

buketcik

Üye
arkadaşlar ziyaretçi mesajı yadıktan sonra msj gönder ve gelişmiş seçenekleri beyaz duruyor onu koyu yapsask acil olarak:ehe
ama öylee

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
arkadaşlar ziyaretçi mesajı yadıktan sonra msj gönder ve gelişmiş seçenekleri beyaz duruyor onu koyu yapsask acil olarak:ehe
ama öylee

Profilinizi özelleştirerek o kısmı siyah yapabilirsiniz. O durum temadaki bir eksiklikten dolayı oluyor; yeni tasarımda böyle bir şey olmayacak .

sürüm güncellemesi durumunu anlıyorum yeni görünüm tasarım çalışması var zaten bu gözle görülebiliyor
ancak benim demek istediğim sizde iyi bilirsinizki bi foruma aşırı derecede modifikasyon ve eklenti yapmak forum yapısını
oldukça etkiler ve yavaşlatır bunu göz önüne alarak yapıyorsanız sorun yok yoksa ilerde çok sorunlar olabilir

Tüm geliştirmelerimizi sayfa hızını dikkate alarak yapıyoruz. :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Tekrar karşılaşırsanız söyleyin giriş konusunda o sorunla.
Tüm tarayıcılardan denedim sorun yok şu an
düzeldi abi teşekkürler :)

----------Eklendi @ 21:38:54 ---------- Yazıldı @ 19:52:40 ----------

bu rütbe altı yazası otomatık olmaz mı acaba bu yenı tasarımda yada şimdi ekleyemezmisin .merak ediyorum :) sürekli ozel mesaj yoluylada sıkıntı yapar.

Necmati

Necmati

Üye
yeni tasarımın bir güzel tarafı bana göre 50 mesaj gerektirmeden Profil mesajı atılabiliyor..

CoDeYs

CoDeYs

Üye
iyi oldu aslında yeni uyeler için

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
şu hızlı cevap panelindeki sıraya dizilmiş smileler sayfayı mousenin orta tuşuna tıklayıp aşağı yukarı oynatırken resmen sayfayı takır takır hale getiriyor eskisi gibi açılır pencere haline getirsek nasıl olur? Yani benim bilgisayarım P4 3.40GHZ / 1MB / 800 / HT işlemci + sapphire HD3850 ekran kartına rağmen bunu yapıyorsa daha alt bilgisayar sahiplerini düşünemiyorum :ehe
tabi adminlerimizde çift çekirdek yada 4 çekirdek intel i7'ler falan varsa onlara üflemez bile o ayrı

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
CoDeYs

CoDeYs

Üye
bende hiç öyle problem yok (h)

Burak

Üye
herşey iyi hoş çok güzel. Ama şikayet ettiğimiz mesajları görebilsek çok güzel olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
CoDeYs

CoDeYs

Üye
evet bencede bende merak ediyorum ne cevap verildi diye

• Beğen
Tepkiler: Burak

kanka045

Üye
s.g sizede kolaygelsin

zaza

zaza

Üye
şu dakikalarda Güzel güzel değişimler olmaya başladı hadi hayırlısı :D

yusuf_minnet

Üye
TELEFONUM GÜZEL SORUN ÇİKMADİ ŞUANA KADAR 2010 YILINDA ALDIM İLK AYİNDA İLK VE SON KEZ 2011.MART AYİNDA TAMİRE VERDİM EKRAN KAYMASİ VE DUĞMELER ZOR BASTİĞİ İÇİN 1o0.TL İSTİYORUM ŞİMDİDEN HAYİRLİ OLSUN ALANA ŞUANDA AYNİ ŞEYİ YAPİYOR.KAPAKTA BİRAZ CİZGİ VAR AMA BELLİ OLMUYOR...===> ÇUBUK,ANKARA <===

Soneday

Soneday

Üye
TELEFONUM GÜZEL SORUN ÇİKMADİ ŞUANA KADAR 2010 YILINDA ALDIM İLK AYİNDA İLK VE SON KEZ 2011.MART AYİNDA TAMİRE VERDİM EKRAN KAYMASİ VE DUĞMELER ZOR BASTİĞİ İÇİN 1o0.TL İSTİYORUM ŞİMDİDEN HAYİRLİ OLSUN ALANA ŞUANDA AYNİ ŞEYİ YAPİYOR.KAPAKTA BİRAZ CİZGİ VAR AMA BELLİ OLMUYOR...===> ÇUBUK,ANKARA <===

:ehe

Sidretül Münteha

Üye
Forumm tekrar değiştimii görüntü olarak :hmmm
Tema değiştiğinden beri sayfaları acarken yavas acıyor nedense kasıyor :hmmm

buketcik

buketcik

Üye
Ben halen alışamadım şu soluk (beyaz)görünen seçeneklere.hem profil ayarlarındada öyle bir seçenek bulamadım.bilen varmı hu huuu:P:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Gün gün fark ediyor son dakkada a önce icon'larda değişti, eskisinden dahada güzel olacaktır sadece biraz sabır, herkez bu sorunları yaşıyor ama beklemek gerek, daha iyi olacaktır emin olun.

buketcik

buketcik

Üye
yeni bir üye olmama rağmen daha iyi olacağından şüphesiz eminim.her an yeni bir şeyler fark ediyorum.:heyo:

Üst Alt