Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Size daha güzel olacak olduktan sonra, yıllarca editledigimiz temayı bir kenara atıp tekrar sıfırdan aynı şeyleri editlemeyi yapmaktan memnuniyet duyarız, bizim için öncelik sizi memnun edebilmek. Kolayımıza gelen yöntemi uygulamak degil. En kolayı birçok forum sitesinin yaptıgı gibi biryerlerden hazır dil dosyası alıp, hazır veya default temaları sıradan özelliklerle kullanmak zaten.ya arkadaşlar bildiğiniz vbulletin4 teması adminler bilir ama bence kodlarla pek oynamayın her sürümde değişen kod modifikasyonları var bütün şablonlar gider bilginiz olsun veya yedeğini alın şablonların nacizane fikrim...
Bununla birlikte birsürü özellik gitti tasarımla birlikte.url olarak profıl muzıgı eklemek kaldırıldımı ?
belkı gerı gelırBununla birlikte birsürü özellik gitti tasarımla birlikte.
Herşey düzeltilecek.. Eskisi çok güzeldi fakat dahada güzel yapmaya çalışıyorlar. Düzeltilmesi ile birlikte yepyeni özelliklerde getirileceğini düşünüyorum.. Umarım çalışmalarda herşey yolunda gider ve maxicep'imiz dünyaca bilinir
belkı gerı gelır
Ağzınız açık kalacak, ağızları açık kalacak, benim ağzımın açık kalmasını sağladı en azındanHayal ettiğinizin ötesinde birşey gelecek, yine herzaman olduğu gibi özenilen ve kopyalanmaya çalışılan bir tasarıma sahip olacağız. Kaliteyi hissedeceksiniz arkadaşlar tek kelimeyle hissedeceksiniz.
Ağzınız açık kalacak, ağızları açık kalacak, benim ağzımın açık kalmasını sağladı en azındanHayal ettiğinizin ötesinde birşey gelecek, yine herzaman olduğu gibi özenilen ve kopyalanmaya çalışılan bir tasarıma sahip olacağız. Kaliteyi hissedeceksiniz arkadaşlar tek kelimeyle hissedeceksiniz.
Neden yazmayalımki? Yazarsak daha iyi olur zaten bu işte çalışanların gözlerinden kaçmış ufak şeyler olabilir neden olmasın?Eksikleri ya da değişmesini istediğimiz özellikleri yazabilir miyiz Ozan?
Neden yazmayalımki? Yazarsak daha iyi olur zaten bu işte çalışanların gözlerinden kaçmış ufak şeyler olabilir neden olmasın?
En azından bizde yardım etmiş oluruz diye düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?