forumumuzda neden linux işletim sistemiyle ilgili konu başlığı yok?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
forumumuzda neden linux işletim sistemiyle ilgili konu başlığı yok?
pc yazılım ve web adlı bölüm altında sadece windows işletim sistemine ait bir bölüm var ama linux da bir işletim sistemi ve onunda bir bölümü olması gerekmez mi? hem bizim kendi işletim sistemiz olan linux pardus bile var. onca paraların döküldüğü herkesi sömüren windows bu kadar önemli de gönüllülerin oluşturduğu ve ücretsiz dağılımlar sunan linux değersiz mi? bence linux desteklenmeli özgür yaşamak sadece parayla alınan bir ürün anahtarı değildir...
yorumlarınızı bekliyorum...
yanlış anlaşılmak istemiyorum site yönetimi tarafından saygılarımla....

hikmet366

hikmet366

Üye
BilMEM Yöneticilere Sor :bilmm

ecel54

ecel54

Üye
çok kullanılmadığı için olabilir :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim fikirleriniz bizim için değerlidir.İşim gereği tüm türevlerini kullandığım için size şu kadarını söyleyim orta derecede kod bilgisine sahip olmak ve sisteme tamamiyle kodlarla hakim olmak kullanıcılar açısından sanırım zor geliyor.Dolayısıyla pek ilgi görmüyor.Forumda gerekli görüldüğünde değerlendirilecektir.Saygılarımla

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Aynen bende linux kullanıcısıyım ve linux hakkında bölüm görmek istiyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ubuntuydu ama unity arayüzünü beğenmedim pek eski bir ubuntu kullanıcısı olarak şu an mint 14.1 cinnamon

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ubuntuydu ama unity arayüzünü beğenmedim pek eski bir ubuntu kullanıcısı olarak şu an mint 14.1 cinnamon
Anladım uzun yıllardır Black track kullanırım işim gereğide güvenlik ve yönetimde RedHat :oke: .Sizde ubuntuyu arayüz için kullananlardansınız sanırım. :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Açıkçası bende güvenlik ve stabilite için kullanıyorum. Ayrıca ben web hacking içinde kullanıyorum. tarayıcı performansı daha güzel .Backtracki nadiren live cd üzerinden kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Enkısa zamanda değerlendirilecektir.Teşekkürler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...