ForumStar Salih'in hayatı [Son Bölüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ForumStar Salih'in hayatı [Son Bölüm]
merhabalar, bu başlığı açmak benim için zor bir durum fakat bu güne dek sizinle herşeyimi paylaştığımı söyleyebilirim, sadece yaşadığım iyi şeyleri yazdım.
Yine öyle olacak, yazım renkli olmayacak, hep iyileri oynadım ve 18 yıllık hayatımı yaza yaza bitiremedim ! Belki çakma tolstoyum, belki deliyim.. ( ne demişler bir şarkıda ; 'giydim deli gömleğimi, çok şıksın dediler öylemiyim ?' )

"HATALARIMI YAZACAĞIM"
İyilikten maraz doğar
Bu bir çarpık ilişkinin hikayesidir, doğan çocuk sakat doğmuştur kuvvetle muhtemel. Kötü şeyler düşünmedim, beslemedim. İmza yı kural dışı yaptığımda bile pm attım konuştum, insaf ki 1 milyon imza düzenlemiş bile olabilirim, yaptığım işi her zaman ciddiye almışımdır, fakat yaptığım şeyleri savundum yanlışları savunarak hata ettim bazen, fakat kendi içimde muhasebemi yaptım. Asla ben hatamı görüyorum diyerek trübüne oynamadım, ne yaşadığımı tek bir kişi dışında kimseye anlatmadım ( forumda ) iyilik yapın, fakat akrabaya, arkadaşa eşe dosta yapmayın, maraz doğuyor. ( sözüm iyilere, dostlarıma değil, pek az sayıdlar, kimse bana yakın olduğunu söylemez, bende şu kişiler bana yakın demem o yüzden ne yanlış anlayın ne de sorun :) )

/ Bir moderatör benden şikayet etmiş yukarıda ki yazıdan bir şeyler çıkardıysa kötülüğünü istemediğimi bilmeli :)

İyilik 2.0
Bu da ikinci versiyonu, iyilik yaptım yaptım yaptım dememeli, ben şu an yazmaya başladığım günkü kişiyim ÜYEyim. Yöneticiliğimde bana küfür eden, hakaret eden, yada saygısızlık eden bir çok kişiyi affettim, erdemli davranışlarda bulunmak bana inanılmaz bir haz verir, forumda kendimi canım çıkana kadar savundum, savunurum. Aynı şekilde inanışlarımı savundum, bu benim eksik yönümdü ve tanıdıklar onlara yakın davranmamdan istifade ettiler, güvendiğim dağlar foseptik çıktı desem yeridir. Kendimi savunmakta veya birilerine iyi ve yakın davranıp hissetmekte hata yaptım, bu yaptığım hatayı kabul ediyorum.

Küçüktüm, hamdım, oldum..
MaxiCep e ilk girdiğimde 2004 ün sonlarıydı, 4 yıl oldu 14 yaşındaydım, ben doğru düzgün okul okumadım, maxicep okulum sayılırdı benim ve burada insanlarla muhattap olmayı, görmediğin birinin ne düşündüğünü anlamayı, yazıyla insan teşhis etmeyi öğrendim. Üye olduğum günden beri yorum yaptım, anlayıp yazı yazdım, dilim var çok şükür ve konuşmayı beceriyorum. Büyük konuşmadım, büyük konuşanlarla, sınırı aşanlarla da kavga etmedim değil, bunu iki kere yaptım. Birinci yapışımın üstünden tam 4 yıl geçti, diğerini de geçenlerde yapmaya başladım ve bitmek bitmeyince ben bittim.
4 yıl önce Türkçenin kullanımıyla ilgili bi konu açmıştım ve biri kalkıp olmadık bir şey söylemişti, aşırı büyük bir tepki vermiştim hatalıydım o konuda ama bunu özelden yaptım usulünce, şov yapmadım hiç bir zaman. ForumStar oldum fakat hiç bir zaman artistik yapmadım. Bu yaşadığım kavga eskide kalmıştır, yönetici arkadaş o zaman konu açmış toplantı yapmak babında bir çocuk şöyle şöyle konu açmış ben böyle diyince böyle dedi diye, ve biliyorum ki bazı kişiler hakkımda fikir sahibi bir şekilde reçeteyi yazmışlar o konuya. Çocuktum, veleddim fakat düşüncem vardı, bu beni tanıyanların yorumlayabileceği bir şeydi o gün öyle oldu ve arkamdan epeyce konuşulmuş küçük salih hakkında :) Gülümseyip geçtiğim bir anı haline geldi, çünkü hatalarım hiç bir zaman yüz kızartıcı boyutlarda değildir.
İkinci münakaşam ise başka bir şekilde oldu, onu konuşmak istemiyorum, çünkü ağır hakaretlere uğradım, yozlaştırılmaya çalıştılar sanki beni, o kadar yıprandım ve forum hayatımda kimsenin desteğiyle yaşamadığım gibi bulunduğum ortamı terk ettim. ( tabiki değerli insanlar beni rütbeye layik gördü, onlar haklarını helal ederler inşallah )
Hatamı gördüm, birinde sinirli davrandım, ikincisinde reklam oldum..

Yazılası
Yazmayla uğraşılacak gibi değil fakat içimden bütün bu çabamın bana kazandırdıkları yeter diyorum, bir çok hatam vardı, fakat her hatamda birileri gocunacaktı, bu konu uzar gider yaz yaz bitmez..
Foruma zarar verecek kişilikte biri değilim, hep orta yolu bulmaya adaleti sağlamaya çalıştım, bunlardan şüphe edenler oldu, cümle sonlarını yaptım ettim, yaparım keserim gibi bitirmemden mana çıkaranlar oldu ;) < smileyini kullanmamdan ukalalık yaptığımı çıkaranlar da oldu, bana gerçek saygısızlığı gösteren arkadaşlar da oldu, ben mevlana değilim, kusursuz da değilim herşeyi affedemedim tabiki yukarda ki gibi basit ve güzel bir tablom yok, kusurum da oldu elbet..

Olmuşla ölmüşe çarı olmadığı gibi, gidenin gidiyorum diye mesaj atmasına da çok karşıydım, trübünlere hiç oynamadım bu konu maziye gömülsün istiyorum. Olanlar da benimle birlikte kalabalığa karışsın ( 1milyon üye var ) benim yerime biri gelsin ve yaptığım hatalarımı yapmasın diye açtım bu konuyu, kiltli bir duyuru gibi mi kalsa, yoksa açık mı kalsa sorulara cevap versem diye düşünür dururum.

Bu konu açılmalı diyorum ve açık kalmalı, kimisi yazmamalı bile.
Yüz üstü bırakmış oldum gibi sanki, evet biraz pişmandım, ama pişmanlığım gidince rütbemi bıraktım. Bu ilk rütbe bırakışım değil, dosya yöneticisi olmuştum vakti zamanıda, kısa bir süreydi, ellerimle geri iade ettim zaman ayıramayacağım için. Şimdi de iade ediyorum, artık başka şeylere, hayata zaman ayıracağım.. Kısa tutmaya çalıştım, güle güle mesajları gelirse konuyu kilitletmek durumnda kalacağım. Selametle, sağlıcakla, hoşçakalın.. En iyi dileklerimle..

Muhammed Salih

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR, TuRkiShCowboy ve hakan.c
Pure Life

Pure Life

Üye
Ablam, bitanem, minik prensim benim hiç bir yere gidemezsin sana o kadar söylüyorum. Sen burda 1 milyon insanın gönlünde taht kurmuşsun. Ne adminlik sıfatı ne de başka birşey seni bu kadar yüceltir. Burda hiç kimse kimseyi admin olduğu için sevmiyor bunu belirteyim. Ayrıca senin o gözlerinde ki minik haylaz bakışa bu huzunlu cümleler hiç yakışmıyor. Burda herkes seni gülümseyen, hayatı ne olursa olsun dalgaya alan salih olarak tanıdı. Lütfen öyle kal ve bize formstarımızı geri ver. Her ne olursa olsun ve her kim olursa olsun senin bulunduğun yer hiç bir adminin sahip olamadığı yerdir bundan emin ol. İyilikden maraz doğar demişsin ya. Sana hiç öğretmediler mi? İyilik bir tohum gibidir. Toprağa ekersin meyvesini zaman verir sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt