Forumdaki kankanı sec....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
dostum benım sorunum arzu ali veli veya mehmet değil benım ıcın tum üyeler değerlidir..arzu gidiom deyınce sitemızden aktıf bı uye eksılecek olması benı uzdu..bu durumda sen olsanda değişecek bişi olmazdı.aynısını derdım..amacım kalpler kırılıp küslükler yasanmasın ama siz işin hep farklı boyutunu düşünüyosunuz

keremerson

keremerson

Üye
dostum benım sorunum arzu ali veli veya mehmet değil benım ıcın tum üyeler değerlidir..arzu gidiom deyınce sitemızden aktıf bı uye eksılecek olması benı uzdu..bu durumda sen olsanda değişecek bişi olmazdı.aynısını derdım..amacım kalpler kırılıp küslükler yasanmasın ama siz işin hep farklı boyutunu düşünüyosunuz
kanka durumu ciddileştirme bi dur yaawww :ehe:ehe şaka yapıo millet :ehe sublieutenant kankaa sende abartma beaa :ehe:ehe:ehe

worldcild

Üye
ok saka yapılıoda kanka burda ben sanki arzuya yalakalık yapıyomusum izlenimi sectim o yüzden sinirlendim biraz acıkcası

TURKISH POWER

Üye
buyur burdan yak:dry:

TURKISH POWER

Üye
zippo'dan yak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ortalıgı karıstıracak laflar soluyosunda onandan dedım?

worldcild

Üye
zippodan.............bu yorumsuz:)
..ortalıgı karıstıracak ne lafı söledim bnce sen kelimelerıne bıraz dıkkat et kımsenın kalbini kırmak ıstemıom..kırdırtmazsanda sewınırım ok;) biz arkadasız sizleri sewıyorum bne

TURKISH POWER

Üye
ben daha bısı demıyorum.............................
keremersonla halledın sız :@

elmyra

Üye
offf yaaaa sanırsınızzz memlekekttt meselesii tartışıyorlarrr kimseninn banaaa yalakalıkk yaptığı yokk yapmayadaa sebebii yokk arkadaşlarr su konuyuu kapamazsanız paylasımlar dışında bundan sonraa sitedee yazmıcammm nedirr yaaa buu ya benii yerden yere vuruyonuz yadaaa kendii aranızdaaa yaa dikkkatinizii caktıyseeee yazmıyorummmm artıkkk zatennn yaniii rahat edebilirsinizzzz :utan:utan:utan:utan:@:@:@:@:vur:vur:vur:vur

TURKISH POWER

Üye
benım kımseylee sorun yok....keremerson'a laf atılıyo !!!
ozel bısı dıcekse PM yoluyla halletsın !

worldcild

Üye
keremerson a laf eden yok turkish power ...keske herkes onun kadar ii anlasa ve barıscıl olsa...ben sadece sahsıma yapılan bi sey için sinirimi dile getirdim oda keremersona deil zaten

TURKISH POWER

Üye
ok o zaman problem yok !!!:pro2:

elmyra

Üye
eyvallaaaahhh konuyu hallettiğinizeee göreee herkeseee iyiii akşamlarrrr sadece paylasımlarda görüşmek dileğiyleee:sn::sn::sn::sn:

keremerson

keremerson

Üye
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok zaten kankacım (turkish power) beni korumuşun ama ortada büyüülcek bişiy yok kankam saolasın ;) :oke: öbür kanka (worlcild) halledildi zatn sorun kapatlım konuyu gerçi sorun bile yokdu ama :ehe nerden oldu nası oldu olay annamadım :ehe:ehe

kizilcali

kizilcali

Üye
ben hala bulamadım arkadaşlar

manyak!

manyak!

Üye
:megafon:dreamgirls ve dreamboys69 sizleride kankam olarak ilaan ediyorum:)

TURKISH POWER

Üye
ben yokmuyum manyak...senı ark lısteme bıle ekledım:ehe

manyak!

manyak!

Üye
e hadi ol barii senide kankam yapiim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt