Forumdakı herkesın yorum yapmasını ıstıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oceanbeachclub

Üye
    Konu Sahibi
Forumdakı herkesın yorum yapmasını ıstıyorum
Arkadaslar nokıa n900 ıle htc hero kafa kafaya takas sizce nasıl olur ?? yorumlarınız ve görüsleriniz benim icin önemli olumlu olumsuz yorum bekliyorum tesekkurler:pro:

zwangless

zwangless

Üye
İkiside güzel arkadaşım. Yani n900 de ideal çift işlemcisi vardır sanırım. Tanınmış marka.
Heroda az değil. O da çok güzel. Htc de kullandım yani. Htc boş değil. Ama o alt kısmı eğri olması benim hoşuma gitmedi.
Şekil olarak n900 dizayn olarak hero.

muttigirgin

Üye
Hocam bence takas etmez.Ben sana Blakberry Storm 9530 veririm,istersen. :) Takas olarak..

acu540

Üye
başabaş olmaz

acu540

Üye
yani hero fiyat olarak daha düşük bi cihaz üste 100 lira alman lazım en az bide garantili ve durumu iyiyse ban geldi öyle bi teklif o yüzden diyorum.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
yani hero fiyat olarak daha düşük bi cihaz üste 100 lira alman lazım en az bide garantili ve durumu iyiyse ban geldi öyle bi teklif o yüzden diyorum.

Aynen katılıyorum arkadaşa :oke:

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
dediği gibi üste para alman gerekir.....

serserim1905

serserim1905

Üye
kardeşim n900 gibi bi makina verilir mi ya yapma :D

sphone

sphone

Üye
standart telefon dedimmi nokia ama pda dersen htc üstüne tanımmam ama ben bi türlü şu nokia ya ısınamadım :)

oceanbeachclub

Üye
    Konu Sahibi
iphone nu birakip n900 e gecince kafayi yedim hehe Zaten su an iphone 4 kulluniyom n900 ile webde takiliyom satisa koyuyorum n900 u 650tl bilginize temiz ciziksiz

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
ben n900 almayı düşünüyordum ama neden kurtulmak istiyorsun anlamadım nesi kötü.... fikrim değişti seni duyunca....

oceanbeachclub

Üye
    Konu Sahibi
ben n900 almayı düşünüyordum ama neden kurtulmak istiyorsun anlamadım nesi kötü.... fikrim değişti seni duyunca....

kardes makine guzel ama iphonenun yerini asla tutramaz bu yuzden satiyorum ama eger nokiaciysan n97 ye fark atar alabilirsin guvenle

gknoner

gknoner

Üye
üstadım bence de dizayn olarak nokia n900 htc heroya göre daha göze hoş gelen bi cihaz.. ama şahsi fikrim nokiayı terketme :)

oceanbeachclub

Üye
    Konu Sahibi
üstadım bence de dizayn olarak nokia n900 htc heroya göre daha göze hoş gelen bi cihaz.. ama şahsi fikrim nokiayı terketme :)

hocam bence nokia insanlari dolandirmaktan baska birsey yapmiyor ayni ozellikli telefonlari disini cevirip cevirip satiyor ozellikle symbian varya nokia isletim sistemi bugune kadar gordugum en assalik sistem iphone nu cok basarili bulan birisi olarak bundan sonra asla nokia ya bulusmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt