Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumdakı herkesın yorum yapmasını ıstıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oceanbeachclub
Üye
Konu Sahibi
Forumdakı herkesın yorum yapmasını ıstıyorum
Arkadaslar nokıa n900 ıle htc hero kafa kafaya takas sizce nasıl olur ?? yorumlarınız ve görüsleriniz benim icin önemli olumlu olumsuz yorum bekliyorum tesekkurler
zwangless
Üye
İkiside güzel arkadaşım. Yani n900 de ideal çift işlemcisi vardır sanırım. Tanınmış marka.
Heroda az değil. O da çok güzel. Htc de kullandım yani. Htc boş değil. Ama o alt kısmı eğri olması benim hoşuma gitmedi.
Şekil olarak n900 dizayn olarak hero.
iphone nu birakip n900 e gecince kafayi yedim hehe Zaten su an iphone 4 kulluniyom n900 ile webde takiliyom satisa koyuyorum n900 u 650tl bilginize temiz ciziksiz
Silinen Üye 566228
Kapalı Hesap
ben n900 almayı düşünüyordum ama neden kurtulmak istiyorsun anlamadım nesi kötü.... fikrim değişti seni duyunca....
hocam bence nokia insanlari dolandirmaktan baska birsey yapmiyor ayni ozellikli telefonlari disini cevirip cevirip satiyor ozellikle symbian varya nokia isletim sistemi bugune kadar gordugum en assalik sistem iphone nu cok basarili bulan birisi olarak bundan sonra asla nokia ya bulusmam