Forumda yalnız dolşamaktan korkar oldum.Niye mi?<SS'li>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SHS

SHS

Üye

Cidden tırsar oldum ya;ya rakibim bi yanlışımı görürse,ya beni yöneticilere şikayet ederse;hepsini geçtim ya bana PM atarsa,o PM'yi nasıl açarım ben ellerim tir tir titrerken :aha:

şikayet etmesine gerek yok, yetkileri vardır diye düşünüyorum.. anladın hangi yetkiler:naughty:

----------Eklendi @ 18:59:48 ---------- Yazıldı @ 18:59:06 ----------

Bence o seni tanımıyor bile :ehe
:ehe

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

şikayet etmesine gerek yok, yetkileri vardır diye düşünüyorum.. anladın hangi yetkiler:naughty:

İşte şimdi cidden korkar oldum;rakibim benim mekanımı tek başına basıyo ve benim elim kolum bağlı durumda :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu adeti: 29908
Mesaj adeti: 47.500

Daha rakibi olabilecek seviyede değilsin malesef :D Hem o her bölüme konu açıyor ve o eski admin :D

• Beğen
Tepkiler: SHS
mstf_l

mstf_l

Üye
tamam sakin ol şampiyon korkma birşey yapmaz

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Tamam,tamam,sakinim ve teslim oluyorum :teslimol:

----------Eklendi @ 19:06:18 ---------- Yazıldı @ 19:05:43 ----------

Acun ılıcalının bana verdiği yetkiye dayanaraktan maxicep forumunun dokunulmazı ilan ediyorum :aha: :ehe

Gerek kalmadı,daha demin teslim oldum :bilmm

Astrosman

Astrosman

Üye
Kimlik kontrolü beyler. Kimlikleri görelim :polis:

greenmile

greenmile

Üye

Bu kadar böbürlenmene gerek yok,gün gelir sen de yönetici olursun elbet;ben evet diyorum :good:

ben mi böbürlendim nerede? dostum sana takılmaya gelmiyor

ha şunu da belirteyim benim yönetici olmak gibi bir derdim yok,hayatımdaki hedefler forumda mod olmaktan ibaret değil;)

Astrosman

Astrosman

Üye
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

ben mi böbürlendim nerede? dostum sana takılmaya gelmiyor

ha şunu da belirteyim benim yönetici olmak gibi bir derdim yok,hayatımdaki hedefler forumda mod olmaktan ibaret değil;)

Sana da takılmaya gelmiyo :bilmm ayrıca bi "insan"ın hedefleri forumda yönetici olmaktan ibaret olamaz zaten :good:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye

Sana da takılmaya gelmiyo :bilmm ayrıca bi "insan"ın hedefleri forumda yönetici olmaktan ibaret olamaz zaten :good:

dostum beni yanlış anlıyorsun bak sana orada "tamam yetkini veriyorum" dedim değil mi? Ben bu sitede normal bir üyeyim, takıldığımı anlamalıydın:D

Ama cevap olarak böbürlenme falan dediğinde işler karışıyor:D Tam olarak nerede böbürlendim söylersen sevinirim;)

minoo

minoo

Üye
Konu sahibi isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt