Forumda Türkçe kullanımı herkes için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasirarslan

yasirarslan

Üye
    Konu Sahibi
Forumda Türkçe kullanımı herkes için
Forumda Türkçe düzgün kullanılmamakta ve bu durum beni çok üzmektedir(sizleride sanırım) Yöneticilerimizden istek, bir takım oluşturulsun ve Türkçeyi düzgün kullanmayanlar ihbar edilsin ya da pm ile bu takım uyarsın onları ...
ben böyle bir takım için gönüllü üyeyim mesela mesajlarda "çok tenkü","çoq güzel""en güzel" v.b. gibi kelimeler Türkçemizi rezil ediyor Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım bu konuda Türkçe thurkcheleşmesin:nono::nono::nono:Duyarlı Olacağınıza inanıyorum:nono::nono::nono:

• Beğen
Tepkiler: ouz77

ouSahin

ouSahin

Üye
Forumda Türkçe düzgün kullanılmamakta ve bu durum beni çok üzmektedir(sizleride sanırım) Yöneticilerimizden istek, bir takım oluşturulsun ve Türkçeyi düzgün kullanmayanlar ihbar edilsin ya da pm ile bu takım uyarsın onları ...
ben böyle bir takım için gönüllü üyeyim mesela mesajlarda "çok tenkü","çoq güzel""en güzel" v.b. gibi kelimeler Türkçemizi rezil ediyor Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım bu konuda Türkçe thurkcheleşmesin:nono::nono::nono:Duyarlı Olacağınıza inanıyorum:nono::nono::nono:

şikayet et dostum...şikayet butonu var yada alıntı yaparak uyar...:oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
epeyi dikkat ediyorum ama arada bir kaç kelime eksik yazıyoruz
hatta konu başlıkları bile türkçe değil artık 'k' yerine 'q' kullanılıyor genelde

alemburda

alemburda

Üye
hakikatende yazan kişinin ne demek istediğini bile anlamadığımız zamanlar oluyor :utan

yasirarslan

yasirarslan

Üye
    Konu Sahibi
epeyi dikkat ediyorum ama arada bir kaç kelime eksik yazıyoruz
hatta konu başlıkları bile türkçe değil artık 'k' yerine 'q' kullanılıyor genelde
Duyarlılığın için teşekkür ederim dostum......:heyo::utan

ARKADAŞLAR İMZALARIMIZA EKLEYELİM

100x100

90x30

468x60

557x277
Çalışmaların gerçek boyutlarını görmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu konuda uyarımızı yapmıştık daha önceleri de, Kurtoğlu ilgili duyurunun adresini vermiş zaten.

Ancak, hiç bir üyeye Türkçe'yi düzgün kullanmıyor diye uyarı puanı veremeyiz. Eğer böyle yaparsak forumda uyarı almayan kaç üye kalır? Uyarı puanı vermeden de böyle bir şey yapamayız, çünkü üyelerin kendi tercihidir bu. Üzgünüm ama bizim yönetim olarak yapabileceğimiz tek şey bu konuda duyuru yayınlamaktır ki onu da yaptık zaten.

İyi forumlar.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
    Konu Sahibi
Kişileri Uyarmak o zaman bize kalıyor kişisel olarak düzgün bir dille anlatmamız lazım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu konuda uyarımızı yapmıştık daha önceleri de, Kurtoğlu ilgili duyurunun adresini vermiş zaten.

Ancak, hiç bir üyeye Türkçe'yi düzgün kullanmıyor diye uyarı puanı veremeyiz. Eğer böyle yaparsak forumda uyarı almayan kaç üye kalır? Uyarı puanı vermeden de böyle bir şey yapamayız, çünkü üyelerin kendi tercihidir bu. Üzgünüm ama bizim yönetim olarak yapabileceğimiz tek şey bu konuda duyuru yayınlamaktır ki onu da yaptık zaten.

İyi forumlar.

:oke:

Açık konuşayım q falan kullananların yazılarını genelde okumuyorum, çünkü iğrenç bir şey onlarla konuşmak. Çoq qüsel oLmus. :@

omayra

Üye
Kişisel olarak her zaman Türkçe'nin doğru kullanılması ile ilgili önerilerimi sunarım ama yönetimle ilgili bir konu değil bu. :)

bekirdogan

bekirdogan

Üye
senin elinden birşey geliyorsa yap. bu sorunun onüne geçemeyeceğini düşünüyorum

Ozan

Ozan

Admin
Bu tamamen kişisel gelişimle alakalı bir olgudur ve bizim burada insanların mesajlarına müdehale ederken yorulmamız yanında, kişiliklerine de müdehale etmemiz mümkün degildir zaten sonucu da olmayacaktır.

Bu yazıyı, sadece üyelerin bazı olguları daha iyi görmesi ve örnek olması açısından değerlendirebiliriz o yüzden sadece ..

Odysseus

Odysseus

Üye
Kesinlikle Türkçe'mizi düzgün kullanmalıyız. Herkes diline, dinine, örfüne, adetlerine sahip çıkıyor. Biz ne yapıyoruz. Sorgulamamız ve uygun davranmamız gerek.

Odysseus

Odysseus

Üye
Son zamanlarda bırakın Türkçe'yi düzgün kullanmayı yeni üye olup her konuya ana bacı küfür yazan insan görünümlü yaratıklar peydah olmaya başladı. Adamın üç rakamlı ceza puanları olmuş yeni üye bir de. Küfür etmek acizliktir, ahlaksızlıktır.

Doğan

Üye
ben 1 kere uyarıldım artık yapmıyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
Son zamanlarda bırakın Türkçe'yi düzgün kullanmayı yeni üye olup her konuya ana bacı küfür yazan insan görünümlü yaratıklar peydah olmaya başladı. Adamın üç rakamlı ceza puanları olmuş yeni üye bir de. Küfür etmek acizliktir, ahlaksızlıktır.
Herşeyden önce Amaçsızdır.

Burada küfür edilse yada uygunsuz konusulsa ne geçiyor insanların ellerine bilmiyorum..
Millet olarak bir kısım, yemek yediği kaba .... diye giden bir söz var onu çok iyi uyguluyor bunu siteye uyarlarsak da siteden istediğini alıyor ve sonra yapıyor işte kendince birşeyler ..

Doğan

Üye
Herşeyden önce Amaçsızdır.

Burada küfür edilse yada uygunsuz konusulsa ne geçiyor insanların ellerine bilmiyorum..
Millet olarak bir kısım, yemek yediği kaba .... diye giden bir söz var onu çok iyi uyguluyor bunu siteye uyarlarsak da siteden istediğini alıyor ve sonra yapıyor işte kendince birşeyler ..

anlamıyorum ben ya neden küfür ediyorLarki? eğer çok istiyosa msn den edin kardesim :@:@

Odysseus

Odysseus

Üye
Doğan kardeşim zaten gerek te yok. Türkçe karakterler kullanarak daha ciddi, daha okunabilir mesajlar yazmak varken eyw demenin saul demenin anlamı yok ki. Hem Türkçe'yi güzel kullanalım ki diğer forumlardan farkımız daha net açığa çıksın.

Doğan

Üye
Doğan kardeşim zaten gerek te yok. Türkçe karakterler kullanarak daha ciddi, daha okunabilir mesajlar yazmak varken eyw demenin saul demenin anlamı yok ki. Hem Türkçe'yi güzel kullanalım ki diğer forumlardan farkımız daha net açığa çıksın.

katılıyorum :)
:oke:

ouz77

ouz77

Üye
Dükkanların tabelalarında dahi artık saçma sapan karakterler kullanılıyor sinir oluyorum görünce.Alış veriş yapmamaya dikkat ediyorum artık 'Türkçe'mizi Kötü kullananlarla.Bulunduğum şehirde bir dönerci açıldı.Tabelada yazan yazı şu şekilde DÖNERCHI. ingilizce okunuşu dönerçi oluyo bikere nasıl bir mantık yürütüpte bu ismi koymuş tabelasına hayret ediyorum.Forumda henüz yeniyim ancak 'Türkçe'mizi düzgün kullanmaya dikkat çektiğiniz için çok teşekkür ederim.Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt