Forumda takılan misafirler,gelin bi konuşçaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Forumda takılan misafirler,gelin bi konuşçaz.
Forumun hangi bölümüne girersem gireyim kayıtlı üyelerden fazla olmanız her zaman dikkatimi çekiyo,bi bölümden başka bi bölüme adeta savaştaki akıncılar gibi akın akın gidiyosunuz;bazen bi foruma doluşuyosunuz,bi bakıyorum bölümü izleyenler +200 kişi,bölüme giriyorum bakıyorum,3-5 kayıtlı üye,+200 misafir;madem bu forumdan aktif olarak faydalanmak istiyosunuz,burdan forumumuzu misafir olarak ziyaret eden tüm misafirlere sesleniyorum "Forumda kaybolan misafirdense aktif ve büyük ölçüde Online üye" istiyoruz,forumdan faydalanmak istiyosanız lütfen üye olun,bu hem sizin açınızdan hem de bizim açımızdan faydalı olucaktır,bu konuda siz misafirlerimizi temin ederim :good:

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
çoğu banlı üye dısardan bakıyolar .d

• Beğen
Tepkiler: EroL
fullwar

fullwar

Üye
Katılıyorum fakat "Site hakkında" bölümü olsa daha iyi olurdu sanki. Bu bölüme daha çok misafir baktığı için sanırım buraya açtın. Neyse misafirler üye olarak paylaşım yapabilir, paylaşımlardan çıkarım yapabilir ve burada bir çok konuda deneyimli insanlardan yardım alabilirler. Hem sitede mesaj yazmaya başlayınca yeni dostlar ve ufukların kapısıda aralanır. Hem devamlı takip ettiğiniz bir site sizin için günlük sorunlardan uzaklaşmak için bir eğlence merkezine yada sohbete ihtiyaç duyduğunuzda bir arkadaş sıcaklığı yaratır. Gerisini hepiniz üye olduğunuzda yazacağım. :kop2: Hadi bakalım... :op:

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR, viktoreznov ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
nedenkı

----------Eklendi @ 23:28:22 ---------- Yazıldı @ 23:27:33 ----------

ne cok yazdın öyle ya :ehe
Katılıyorum fakat "Site hakkında" bölümü olsa daha iyi olurdu sanki. Bu bölüme daha çok misafir baktığı için sanırım buraya açtın. Neyse misafirler üye olarak paylaşım yapabilir, paylaşımlardan çıkarım yapabilir ve burada bir çok konuda deneyimli insanlardan yardım alabilirler. Hem sitede mesaj yazmaya başlayınca yeni dostlar ve ufukların kapısıda aralanır. Hem devamlı takip ettiğiniz bir site sizin için günlük sorunlardan uzaklaşmak için bir eğlence merkezine yada sohbete ihtiyaç duyduğunuzda bir arkadaş sıcaklığı yaratır. Gerisini hepiniz üye olduğunuzda yazacağım. Hadi bakalım... :op:

greenmile

greenmile

Üye
tamam şimdi bütün misafirler 5'er 10'ar siteye üye olacaklar:D

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum fakat "Site hakkında" bölümü olsa daha iyi olurdu sanki. Bu bölüme daha çok misafir baktığı için sanırım buraya açtın. Neyse misafirler üye olarak paylaşım yapabilir, paylaşımlardan çıkarım yapabilir ve burada bir çok konuda deneyimli insanlardan yardım alabilirler. Hem sitede mesaj yazmaya başlayınca yeni dostlar ve ufukların kapısıda aralanır. Hem devamlı takip ettiğiniz bir site sizin için günlük sorunlardan uzaklaşmak için bir eğlence merkezine yada sohbete ihtiyaç duyduğunuzda bir arkadaş sıcaklığı yaratır. Gerisini hepiniz üye olduğunuzda yazacağım. :kop2: Hadi bakalım... :op:

Elinize emeğinize sağlık,yazdıklarınıza kelimesi kelimesine katılıyorum :op:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha önce çok seslendik misafirlere. Hâlâ tık yok :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Revengeful

Emekli Yönetici
Şu anda 707 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 704 misafir)
Revengeful*, haydaravısyon

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kaç misafir geldi
:çay::çay::çay::çay:

• Beğen
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Misafir baş tacıdır :)

mstf_l

mstf_l

Üye
alınıyor ama ıp ban olsa daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt