Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda En Çok Kiminle Gerçek Hayatta Buluşmak İsterdiniz ???
Sponsorlu Bağlantılar
StunnerDead
Üye
mastelaa (fatih) Codblackops2 (ömer).. şıyh hazretlerim Ottoman tiger.. valla 1 tane dedin ama hepsi değerli benim için
benim baya varda tek kişi isteniyor o yüzden susuyorum
hikmet366
Üye
haydar bunlar bizi dinlemiyor ya 1 kişi demissin bunlar 5 6 kisi yazmiş
MrTech
Üye
kodbılekopsiki
MücahitTokgöz
Ben The Madness i isterdm. Pek muhabbetimiz olmasada ağır başlı yorumlari duzgun ve tarafsiz birisidir. Nerde nasil yorum yapacaginida bilen birisidir. Örnek aldigim bi abidir
Buluşmak istediğim kişi ye gelince, burdan sadece bir kişi ismi vermek büyük haksızlık olur, Ben bir değil birçok kişiyle buluşmak isterdim...
Onu da şöyle halledelim, Bütün kardeşlerimi Ankara'da Üstadım Gökçen (Ottoman Tiger) 'le aynı mekanda buluşturup, Ben de Üstadımla görüşmek isterdim
silentattack
Üye
haydaravısyon ile buluşmak isterdim muhabbetim yok ama eğlenceli yorumlarıyla ve fotoğrafları yerinde kullanmasıyla beğenimi kazanmış durumda
Silinen Üye 2392690
Kapalı Hesap
Nextman ( Sait abi) Görmekden ziyade bir 3 ay kadar yanında kalmayı dahi düşünebilirim.Eğitim bazında katetdiğim yola özgü rayına oturtacak tek kişi Kurtuluş Abi yazın yüksek ihtimalle memleketimde doğal olarak senin yanındayım ek olarak dahil etmeye hiç gerek yok