Forumda "ders ödevleri" gibisinden bi bölüm açsak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Forumda "ders ödevleri" gibisinden bi bölüm açsak?
arkadaşlar birden aklıma geldi yaa bu öğrenci olan üyelerimiz için (mesela ben) bi ödev yada işte tez tarzı bi bölüm açsakda herkes elindeki kaynakları belgeleri sunuları falan orda paylaşsa?? mümkünmü böle bişey ??

TURKISH POWER

Üye
öğrenciler içn çok iyi olur bence... ;)

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
çok haklısınz ben de o site senin bu site benim arayıp duruyorum ödevleri

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ewet Negative mümkünmü acaba abicim??

Ozan

Ozan

Admin
Düşünelim yönetimde, devamında uygularız tamam .

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Düşünelim yönetimde, devamında uygularız tamam .
emin olabilirsiniz en çok dosyayı ben paylaşırım.. elimde çok mükemmel sunular war bilgiler war hepsi kendi yapıımım we üzerinde çok uğraştığım şeyler war.. çok faydalı olur bence bu bölüm :bigstar:

Altun.

Altun.

Üye
arkadaşlar bende örenciyim elimden geleni paylaşırım

bence de açılabilir

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ewet Negative hepimiz istiyoruz :):) açalım lütfennnn çok faydası dokunur bizleree

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlgili bölüm açılmıştır

Bilginize :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Kültür - Sanat - Tarih - Eğitim

Ana kategorisinin, hemen bir alt forumunda, yeni açtığımız Eğitim ve Öğretim forumunu göreceksiniz. Buna da alt kategoriler ekledik ve böylece daha güzel bir sohbet olacaktır.

----------------------------------------

Eğitim & Öğretim
Okul hayatı, dersler, öğretmenler, eğitim sistemi, ödevler ve yaşamımızın büyük kısmını içinde harcadığımız eğitim öğretim alakalı sorular, sorunlar.

İlköğretim ve Liseler
Üniversiteler
Dershaneler, OKS, ÖSS ve KPSS
Ödev - Tez Paylaşım

----------------------------------------

Hayırlı olsun.
Orayla ilgilenecek görevli yönetici atayabiliriz kısa bir süre içerisinde.
Yeni bölüm çünkü ve konuya aç bir durumda şu an doğal olarak ..

Sadece Ödev kategorimiz değil, Eğitim ile alakalı genel bir kategorimiz olmuş oldu Chavrash arkadaşımızın fikri ile. Keremerson bu fikri ortaya çıkaran baslıgı tabiki ilk olarak yarattı. Bunun için teşekkür ederiz faydalı bir bölüm olacagina inanıyoruz.

worldcild

Üye
hayırlı olur keremcim ta sonunda bi bölüm actırdın walla kardesim

mservank

mservank

Üye
çok güzel olmuş bence forumda harika olur zamanla daha da gelişir

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ooo çok saol ozan abi yaa..

hayırlı olur keremcim ta sonunda bi bölüm actırdın walla kardesim
saol abi :) açtırdık sonunda walla.. nese ben güzel şeyler paylaşcam hadi şimdiden başlayım :):)

worldcild

Üye
basla kardesım eline saglık şimdiden..öss denemeleride paylas ama yenı sısteme göre varsa ok?;)

turgay89

turgay89

Üye
gercekten cok iyi oldu. bol bol somururuz artık:islik:ehe

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
basla kardesım eline saglık şimdiden..öss denemeleride paylas ama yenı sısteme göre varsa ok?;)
abi bende lise war genelde ya birazda eskiden klan yada işte akrabalara ufak kuzenlere falan yaptığım ilköğretim war.. elimde olanların hepsini paylaşırım ;);) elimden gelenin en iisini yaparım tabi.. (tabi herkes benden beklemesin :ehe:islik siz benden çok yapmalısınız :islik)

worldcild

Üye
ya keremcim bn ıkı yıldır kıtap yuzu acmıom:D..şimdi heveslendım üniyi kazanmaya baktım daha iş varmıs bnde..deneme cözerek kendımı geliştireyım dedım...o yusden istedim..yoksa bnım kendı bunyemde yada pc mde pek bişi yok:(

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ya keremcim bn ıkı yıldır kıtap yuzu acmıom:D..şimdi heveslendım üniyi kazanmaya baktım daha iş varmıs bnde..deneme cözerek kendımı geliştireyım dedım...o yusden istedim..yoksa bnım kendı bunyemde yada pc mde pek bişi yok:(

:ehe inş kazanırsın başarılı olursun abi.. ama ben genede bulursam koyarım tabi denemeler;)

maxiburak

maxiburak

Üye
ewt ya böle bişiyin sitemize yararlı olacagını düşünüyorum hem de ögrenciler için cok ii olur bu arada ben de ögrenciyim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt