• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Forumda bir iLk ( dJ_tuRhAn FeaT Dj TuNcAY 2oo9 RmX ) Hemen içeri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Forumda bir iLk ( dJ_tuRhAn FeaT Dj TuNcAY 2oo9 RmX ) Hemen içeri...
Abicim bu süper bi müzik albümü bu bölüme özellikle tuncay abim bakmalıki ona bi sözüm vardı onu gerçekleştirdim Tuncay abime benden bir hediye olarak kabul etsin ve ondan özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: emre_1905_gs ve dj_tiesto86

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Allah için bi yorum yapın yani...

producertuncay

producertuncay

Üye
Bana edeceğin en güzel hediye benim şarkıları remixlememen olur benim şarkılar Product zaten remixlenemez.Böle her gördün şarkıyı remixlersen başına dert alırsın.Bu yaptığın telif hakkına haykırı oluo bu yüzden çok uğraşırsın.En iyisi kendi şarkını kendin yap

dj_tiesto86

Üye
güzelmiş emeğine sağlık arkadaş

ozgurmen

ozgurmen

Üye
:kop:

elsani

Üye
tsk.

dj_tiesto86

Üye
remixlerin güzel bence kendin yaparsaan süper olur cünkü remixlerin şahane emeğine sağlık

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Abicim Artık tövbe Zaten :D

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
saol turhan emeğine sağlık süper parça

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Emrecim yorum için çook teşekkür ederim ama müzik '' Dj Tuncay'' ' a aittir ordaki acapella yani sesler de bana aittir...

Kısacası şu cnm kardeşim :) müzik onun sesler benim :D

Yorum için saol

miracle___1991

Üye
sarkıda remıx yok tuncayda bunu boyle yapmıstı zaten :D

adadadada

Üye
Gah goduğum sen kimsin dj tuncay kim..............

dj_tuRhAn

dj_tuRhAn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Böle Şeyler Yok Sen Benim Remixleri Duydunmu Küfür Ediyon He a . m . q

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt