Forumda Artık Çok Sıkılıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Forumda Artık Çok Sıkılıyorum
:(.

Black-killing

Black-killing

Üye
Az bol al sıkılmazsın :)

- - - Eklendi - - -

Şaka bi yana artık bende sıkılıyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
eskiden daha iyiydi :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ban yiyeceğim öyle bırakacağım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben artık sıkılmıyorum. Yeni maceralar arayın :good:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben artık sıkılmıyorum. Yeni maceralar arayın :good:

Yeni telefon almam lazım :ehe ama yine de eskisi gibi değil :( mesela eskiden gereksizler ve oyun ve sohbet cafe bölümünden çıkmazdım şu son 1 aydır hiç giresim gelmiyo

BerivanAkagunduz

Üye
aynen ya konu dışında falan hep saran konular vardı şimdi öylesine bakıp çıkıyorum

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
belki yaz bitince bi kıpraşma olur :bilmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence maxicep'e olan bağımlılığınızı azaltın sıkılmanız geçer :oke:

Şuan maxicepteyim ancak maxicep için çalışmıyorum :) Kendim ve üyeler için çalışıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down ve Türe
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
sıkı can iyidir. :gul:

Hasan

Üye

Şuan maxicepteyim ancak maxicep için çalışmıyorum :) Kendim ve üyeler için çalışıyorum :oke:

Ben de öyle düşündüm bi ban atıyim dedim hepten uzaklaştım artık hiç girmiyom :d:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Foruma daha az giriyorum zaten son zamanlarda ama artık bağımlılık gibi bir şey oldu girmesem olmuyor ama girince de yapacak bir şey bulamıyorum eskiden öyle değildi 1 gün girmedim mi neler neler olurdu saatlerce çıkmazdım sınavlara çalışamadı sırf bu yüzden ama bak yemin ederim ki hiç pişman olmadım maxicepe girdiğime ama şimdi bilmiyoeum yaa sıkılıyorum :hmmm eskiden bir bakardım adam tuğgneral falan olmuş belirli bir dönem çok aktifmiş tüm forum tanıyomuş falan acaba şimdi neden aktif değil diyodum belki o da benim gibi düşündü bıraktı maxicepi ıuan bak şimdi yazdıkça anlıyorum :D belki benim forumda hiç sıkılmadığım, eğlenceli dönemler daha önceki üyelere sıkıcı geliyordu :hmmm tıpkı bizi zamanımızda şu çizgi filmler vardı çok iyiydi şimdikiler ne o öyle tadı tuzu yok dendiği gibi şimdiki bir adam 20 yıl sonra ulan pepee diye çizgi film vardı ne süperdi şimdi çikokız(attım kafadan :D) falan var dandik dandik çizgi filmler diyecek uzadıkça uzar örnekler...

- - - Eklendi - - -

Ben de öyle düşündüm bi ban atıyim dedim hepten uzaklaştım artık hiç girmiyom :d:

İşte bak mesela sen de yoksun osman yok falan ne biliyim muhabbet etçek adam bulamadım pek eskiden pm kutum sürekli dolardı silmek zorunda kalırdım şimdi yarısı boş :hmmm aslında ben aktif olmaya başladığım zamandan bu yana çok değiştim 5800dan zevk almıyorum artık cfw yapmayı çok istemiyorum telefonda sadece 2-3 uygulama yüklü zaten eskiden 20-30 tane yüklerdim :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Eski ortam yok. Bunu biliyorum. Çok haklısın. Ben aşırı derecede zevk alırdım ve forumda en çok aktif olduğum bölüm Gereksizlerdi. Ama bu zaman geçti artık eskisi gibi değil.

Özellikle okul vakitlerinde hafta sonu bi gelirdi P.tesi gününe kadar çok güzel geçerdi :) Yolda yaya, otobüste giden bile konu açardı. O kadar muhabbet vardı yani. Artık eski ortam yok. Üyelerin hepsi kaçmadı tabi bu ortamın, üyeler duruyor. Sohbet psikolojisi bozuldu bizde.

Türe

Türe

Üye
Aynen be eski kabız yeni oguzhan :( onceden cikmak bilmezdim surekli bisey bulurdum ama simdi cok sıkıcı.. :( Bunda mod alimindaki artis ve yonetimin sert tavrinin payi buyuk.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Türe

Türe

Üye
Eski ortam yok. Bunu biliyorum. Çok haklısın. Ben aşırı derecede zevk alırdım ve forumda en çok aktif olduğum bölüm Gereksizlerdi. Ama bu zaman geçti artık eskisi gibi değil.

Özellikle okul vakitlerinde hafta sonu bi gelirdi P.tesi gününe kadar çok güzel geçerdi :) Yolda yaya, otobüste giden bile konu açardı. O kadar muhabbet vardı yani. Artık eski ortam yok. Üyelerin hepsi kaçmadı tabi bu ortamın, üyeler duruyor. Sohbet psikolojisi bozuldu bizde.

Bozuldu mu bozduruldu mu tartisilir be abi..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

haklısın işte genelde herkese aynı şey oluyo galiba arada moderatör olanlar kalıyo forumda veya senin gibi farklı uğraşlar buluyolar diğerleri de aktif olmuyorlar artık hepimiz geçiciyiz zaten eninde sonunda bırakıcaz forumu ama o günün gelmesinden çok korkuyorum :(

- - - Eklendi - - -

Bozuldu mu bozduruldu mu tartisilir be abi..

aynen bak aslında forumda çok yanlışlıklar var da neyse konuşmak doğru olmaz burada

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aynen be eski kabız yeni oguzhan :( onceden cikmak bilmezdim surekli bisey bulurdum ama simdi cok sıkıcı.. :( Bunda mod alimindaki artis ve yonetimin sert tavrinin payi buyuk.

Katılıyorum. KayraBey ile ilk tanıştığımda moderatör değildi. Hemen muhabbet kurduk telefon numaralarımızı bile birbimize verdik. Üstelik KayraBey benim bir konuyu çok beğendiği için bir üye ile anlaşıp hafıza kartının yarısının ücretini ödedi ve bana belkide şu öğrencilik dönemi boyunca göremeyeceğim kadar güzel bir kart hediye etti. Ancak moderatör oldu sesi soluğu kesildi. Artık çok daha az görüyorum ve konuşuyoruz. Bu sadece bir örnekti. En azından benim yaşadığım canlı bir örnek. Diğer yöneticileri bilmiyorum.

Yönetici olmak, susmayı gerektirmez. Yöneticiler hata yapamaz mı yani? Mesela, bir moderatör kendisi yanlış bölüme konu açamaz mı yani? Ya da bir yerde birine hatalı davranamaz mı? Sırf bu hataları yapmamak için susuyorlar bundan eminim çünkü zamanında benim de bir sitem vardı. Orda aşırı resmi konuşuyordum ve kendi koyduğum kuralları bozmamaya çalışıyordum aşırı sıkılıyordum.

Bizim beynimizde şöyle bir oluşum var; yöneticiler hata yapmaz ve yapmamalıdır. Yaparsa ayıptır. Önce bu ön yargıyı aşmalıyız.

Tüm yönetimi halk arasına konuşmaya davet ediyorum. Sizde gelin bizimle Gereksizler bölümünde sohbet edin.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2, doctorrr ve Türe
Türe

Türe

Üye

haklısın işte genelde herkese aynı şey oluyo galiba arada moderatör olanlar kalıyo forumda veya senin gibi farklı uğraşlar buluyolar diğerleri de aktif olmuyorlar artık hepimiz geçiciyiz zaten eninde sonunda bırakıcaz forumu ama o günün gelmesinden çok korkuyorum :(

- - - Eklendi - - -

aynen bak aslında forumda çok yanlışlıklar var da neyse konuşmak doğru olmaz burada

Oguz pm gel istersen icinde kalmasin dertleselim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

haklısın hatırlıyo musun bilmiyorum tekrar kabız civciv olmak istiyorum diye konu açmıştım eski nickimi özledim falan diye aslında ben o nicki kullandığım zamanlardaki forumun eki eğlenceli halini özlemiştim...

Türe

Türe

Üye

Katılıyorum. KayraBey ile ilk tanıştığımda moderatör değildi. Hemen muhabbet kurduk telefon numaralarımızı bile birbimize verdik. Üstelik KayraBey benim bir konuyu çok beğendiği için bir üye ile anlaşıp hafıza kartının yarısının ücretini ödedi ve bana belkide şu öğrencilik dönemi boyunca göremeyeceğim kadar güzel bir kart hediye etti. Ancak moderatör oldu sesi soluğu kesildi. Artık çok daha az görüyorum ve konuşuyoruz. Bu sadece bir örnekti. En azından benim yaşadığım canlı bir örnek. Diğer yöneticileri bilmiyorum.

Yönetici olmak, susmayı gerektirmez. Yöneticiler hata yapamaz mı yani? Mesela, bir moderatör kendisi yanlış bölüme konu açamaz mı yani? Ya da bir yerde birine hatalı davranamaz mı? Sırf bu hataları yapmamak için susuyorlar bundan eminim çünkü zamanında benim de bir sitem vardı. Orda aşırı resmi konuşuyordum ve kendi koyduğum kuralları bozmamaya çalışıyordum aşırı sıkılıyordum.

Bizim beynimizde şöyle bir oluşum var; yöneticiler hata yapmaz ve yapmamalıdır. Yaparsa ayıptır. Önce bu ön yargıyı aşmalıyız.

Tüm yönetimi halk arasına konuşmaya davet ediyorum. Sizde gelin bizimle Gereksizler bölümünde sohbet edin.

Abi bu yaziyi ilgili konu basligi altinda site hakkindaya acsak ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt