Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi bu yaziyi ilgili konu basligi altinda site hakkindaya acsak ??
Katılıyorum. KayraBey ile ilk tanıştığımda moderatör değildi. Hemen muhabbet kurduk telefon numaralarımızı bile birbimize verdik. Üstelik KayraBey benim bir konuyu çok beğendiği için bir üye ile anlaşıp hafıza kartının yarısının ücretini ödedi ve bana belkide şu öğrencilik dönemi boyunca göremeyeceğim kadar güzel bir kart hediye etti. Ancak moderatör oldu sesi soluğu kesildi. Artık çok daha az görüyorum ve konuşuyoruz. Bu sadece bir örnekti. En azından benim yaşadığım canlı bir örnek. Diğer yöneticileri bilmiyorum.
Yönetici olmak, susmayı gerektirmez. Yöneticiler hata yapamaz mı yani? Mesela, bir moderatör kendisi yanlış bölüme konu açamaz mı yani? Ya da bir yerde birine hatalı davranamaz mı? Sırf bu hataları yapmamak için susuyorlar bundan eminim çünkü zamanında benim de bir sitem vardı. Orda aşırı resmi konuşuyordum ve kendi koyduğum kuralları bozmamaya çalışıyordum aşırı sıkılıyordum.
Bizim beynimizde şöyle bir oluşum var; yöneticiler hata yapmaz ve yapmamalıdır. Yaparsa ayıptır. Önce bu ön yargıyı aşmalıyız.
Tüm yönetimi halk arasına konuşmaya davet ediyorum. Sizde gelin bizimle Gereksizler bölümünde sohbet edin.
Abi bu yaziyi ilgili konu basligi altinda site hakkindaya acsak ??
forumda adamakıllı sohbet edilcek sadece birkaç mod var Revengeful, minoo ve Diablos gerisi bence çok ciddi mesela buna kendi ilgi alanımdan örnek vermek istiyorum mizah dergilerinde amatör günleri olur ve karikatüristler amatör çizerlerin karikatürlerini inceler bir karikatüristin bir karikatür için gülerek değilde soğuk bir şekilde evet komikmiş demesiyle aynı şeyyöneticilerle artık goygoya girilmiyor ama konuşup sohbet ettiğim beni yani bizi bırakmayan yönetici arkadaşlar yok mu var
yani evet
forumda adamakıllı sohbet edilcek sadece birkaç mod var Revengeful, minoo ve Diablos gerisi bence çok ciddi mesela buna kendi ilgi alanımdan örnek vermek istiyorum mizah dergilerinde amatör günleri olur ve karikatüristler amatör çizerlerin karikatürlerini inceler bir karikatüristin bir karikatür için gülerek değilde soğuk bir şekilde evet komikmiş demesiyle aynı şey
Diablos u bilmem ama revengeful , minoo , Ozcan abi cok iyiler muhabbet konusunda ha tabi bir de ali kemal abi
Onlarda bakmış sohbet edilecek yer burası burda yönetici olmuşlar
Diablos u bilmem ama revengeful , minoo , Ozcan abi cok iyiler muhabbet konusunda ha tabi bir de ali kemal abi
Eskiden gereksizlere bi girerdim bazen ilk üç sayfa komple cevap almış konulardan oluşurdu. Öyle hoş sohbet vardı. En çok hit alan bölümlerdendi.
Bir ara forumun kalitesi çok düştü. Şimdi yine azıcıkta olsa iyi. bir konu açmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum ama "Artık resmî davranacağım" diye başlıklı bir konuydu. Düşünün artık sitenin o zaman ki kalitesinin nasıl düştüğünü.
Onlarda bakmış sohbet edilecek yer burası burda yönetici olmuşlar
En azindan bize karsi eski samimiyette ol abi bizde seni degistin sandik
En azindan bize karsi eski samimiyette ol abi bizde seni degistin sandik
Saka maka harbi dile getirel bunuSana dedim abi ilk geldiginde cok resmiydin de masallah simdi iyisin
Maxicepten uzak kaldıkça resmileşiyorumOrtamın etkisi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?