Tapatalk varmı sizde yaptım olacak (inş)
Baydırman Moderator Flickern' Alıntı: Tapatalk varmı sizde Genişletmek için tıkla ... yaptım olacak (inş)
Serhan Üye BossNitroit' Alıntı: O zaman Apple CEO'suna bu yazdıklarını göster. Genişletmek için tıkla ... Türkçe de öyle oluyor ,Tim Reyiz eşcinsel zaten Schook' Alıntı: gördüm, tamam Genişletmek için tıkla ... Schook' Alıntı: gördüm, tamam Genişletmek için tıkla ... Helal Olsun Süper
BossNitroit' Alıntı: O zaman Apple CEO'suna bu yazdıklarını göster. Genişletmek için tıkla ... Türkçe de öyle oluyor ,Tim Reyiz eşcinsel zaten Schook' Alıntı: gördüm, tamam Genişletmek için tıkla ... Schook' Alıntı: gördüm, tamam Genişletmek için tıkla ... Helal Olsun Süper
DrugHacker Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hayır MyPhone = Telefonum iPhone = Telefon veya Ben Telefon demek Genişletmek için tıkla ... Ayfer = erkek ismi Ayfon= kız ismidir heralde
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Hayır MyPhone = Telefonum iPhone = Telefon veya Ben Telefon demek Genişletmek için tıkla ... Ayfer = erkek ismi Ayfon= kız ismidir heralde
Serhan Üye DrugHacker' Alıntı: Ayfer = erkek ismi Ayfon= kız ismidir heralde Genişletmek için tıkla ... Camdan atlamak istiyorum Sosyal Hocamın Adı Ayfer Ve kadın
DrugHacker' Alıntı: Ayfer = erkek ismi Ayfon= kız ismidir heralde Genişletmek için tıkla ... Camdan atlamak istiyorum Sosyal Hocamın Adı Ayfer Ve kadın
zombaka Üye Revengeful' Alıntı: iPhone'a telefon dediğin için söylemeyeceğim Genişletmek için tıkla ... iphone cacık markasıda benimmi haberim yok
Revengeful' Alıntı: iPhone'a telefon dediğin için söylemeyeceğim Genişletmek için tıkla ... iphone cacık markasıda benimmi haberim yok
Enpatsu Shakugan Üye Patronun Patronu' Alıntı: Foruma telefondan girenler smile'ları nasıl yapabiliyor. Mobil sürümde. Gelişmiş cevaba tıkladığımda bulamadım. Bu arada iPhone Genişletmek için tıkla ... Smiley kodunu yazınca kendi oluşuyor zaten. Ezberlemen gerekir. Ben birkaç tane biliyorum.
Patronun Patronu' Alıntı: Foruma telefondan girenler smile'ları nasıl yapabiliyor. Mobil sürümde. Gelişmiş cevaba tıkladığımda bulamadım. Bu arada iPhone Genişletmek için tıkla ... Smiley kodunu yazınca kendi oluşuyor zaten. Ezberlemen gerekir. Ben birkaç tane biliyorum.