TheLastWarrior
Üye
-
Konu Sahibi
-
Resimleri falan demek istiyor mesela en fazla 1 mb olanlar olabilir
Bence sistem yerinde. Kişi paylaşımlarıyla kendini öne çıkarırsa zaten bu yetkiyi hakeder. Diğer türlü herkes eklentiyi kullanmayacak sonuçta ve siteye uygunsuz içerikler eklenebilir arkadaşlar. Eklenti sınırı şuan 20 mb olması lazım
Aslında arkadaşın dediği gibi bir sistem geliştirebilir. Yani eklenti yetkisine herkes sahip olabilir fakat ilk koşulda bu yetki 1-2 mb gibi boyutlarda olabilir. Daha sonra şimdi yetki verme kurallarında olduğu gibi aktifliğe göre bu boyut artabilir. Ama adminlerin eklenti yetkisini kaldırmasınında nedeni uygunsuz içeriklerin paylaşımıydı. Bu uygunsuz içerikler site eklentisi üzerinde olduğu zaman ayrı bir sıkıntı oluşturabilir. Dolayısıyla olmaz gibi düşünüyorum. Küçük boyutlar içinde konu sahibinin qfs.mobi yi kullanması önerebilirsiniz.
Yani haklısın düşününce mantıklı geliyor ama yönetiminde eklentiyi seçici üyelere vermesinin bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
hangi birine anlatacan gidip geri sayımlı sitelere bile upload eden var kötü kullanım olursa şikayet ederiz
- - - Eklendi - - -
bence bu özellik iyi olur hiç uğraşmaya değmez küçük boyutlu dosyalar için direk siteye yükleriz belli bir sınırlama olarak
Bu konuda haklısın olması gereken bişey ben bir konu açacaksam niye upload sitelerinde img video kodlarıyla ugraşayım ki kbu şekilde konu açmak ölüm gelir adama uğraşmaz.
ben sadece küçük boyutlu dosyaları için bu özellik eklebilir diye dedim yine eklenti sınırı olsun adminlerde uygunsuz şey paylaşırlarsa şikayet ederiz küçük boyutlu dosyaları upload derdiyle uğramadan direk siteye yükleyelim kullanıcı 5oo kb dosyayı götürüp mediafireye
upload ediyor bu durum mobildekileri fazlasyla zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?