Arkadaşlar üst alana logo yanına reklam planlıyorum ancak vazgeçersek dediğiniz gibi koyu yaparak mobildeki gibi beyaz renk logomuzu kullanabiliriz. Durumlara bakacağız.
Bu arada mobil cihaz emojileri de mesajlarınızda tıpkı whatsapp da ekler gibi yarın desteklenir hale gelecek, ciddi bir veritabanı çevrimi var onu yarın sabaha bırakıyorum, şu an hata verir.
Arkadaşlar üst alana logo yanına reklam planlıyorum ancak vazgeçersek dediğiniz gibi koyu yaparak mobildeki gibi beyaz renk logomuzu kullanabiliriz. Durumlara bakacağız.
Bu arada mobil cihaz emojileri de mesajlarınızda tıpkı whatsapp da ekler gibi yarın desteklenir hale gelecek, ciddi bir veritabanı çevrimi var onu yarın sabaha bırakıyorum, şu an hata verir.
logo tarafına yapılan reklamlar marka degerının düşmesine sebep olabilir genelde cogu kurumsal sirketler web sitelerinde marka belirten yerlerde reklam kullanmıyor yinede siz bilirsiniz karışmak gibi olmasın
suanlık dedıgımız gıbı cok güzel olmuş hatta en iyisi bu denilebilir sade ve hızlı şimdilik fazla degisiklige gitmemek geri bildirimler geldikçe ilerlemek 1-2 hafta yerine 3-4 haftaya yayın tasarım değişiklilerini size güzel bana güzel gelen başkalarına güzel gelmeyebilir