Forum Teması Değisti

Lan aynı muhabbetler dönüyor baktım da. Bu dallamalar siz değilsinizdir inşallah yoksa zincirler eritilip silaha dönecektir.
ayrıca forumda bir kıtlık olduğu belli bu sene ben yılbaşı çekilişi olduğunu görmedim. ufak tefek vpn çekilişleri olsa da ya 1 ay ya 3 ay yani eskisi gibi kıymetli hediyeler yok.

Tepkiler: Silinen Üye 2625978
küskünler arasında yıllar önce banlanan abilerimiz de var ve sdn gibi dh gibi forumlara göç ettiler. onları geri getirebilirsek eski günler yakındır. güzel günler görebiliriz belki , güneşli mavi günler.

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Banlanmak için ne yapmam gerekiyor?😁

Baydırman

Moderator
İnternette yazan her şeye inanmayın sevgili arkadaşlar. Maxicep'in seveni çok ama sevmeyeni daha çok.

Baydırman

Moderator
Gelsinler. Davetiye mi yollayalım yani? Bütün banlar açıldı, herkese de e posta gitti. Daha ne yapalım?

PALA.

Üye
Symbiandan çıkış yapılmıyor, direk hesap sayfasına yönlendiriyor, sağ üste bir çıkış butonu eklenebilir.

Tepkiler: Baydırman, Murat Alper ve MAERKEK

PALA.

Üye
Symbiandan çıkış yapılmıyor, direk hesap sayfasına yönlendiriyor, sağ üste bir çıkış butonu eklenebilir.
Kime diyoruz yahu öldünüz mü diyecem de sadece ölüler görüyor galiba yazdığımızı

Tepkiler: Baydırman ve Murat Alper

PALA.

Üye
Nasıl bir sorun oluyor ?
Çıkış yapmak istediğimde menü açılmıyor, hesabım sayfasına yönlendiriyor, şu sağ üstteki lamba düğmesinin yanına bir çıkış eklenebilir.

Tepkiler: MAERKEK

Ozan

Admin
Şu an tam istediğiniz gibi umarım 🙂

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: PALA.

PALA.

Üye
Şu an tam istediğiniz gibi umarım
Hocam elinize sağlık, özellik süper çalışıyor, symbianda denendi

Bu sefer de mesaj yazarken sorun çıktı, yazdığım mesaj görünmüyor, galiba bu sefer benim telefonda sıkıntı var çözmeye çalışayım bakalım

Tepkiler: Ozan ve Murat Alper

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
evet baya ileri görüşlü bir yazıymış

Tepkiler: Dobraokuyucu, MAERKEK, PALA. ve 1 kişi daha

PALA.

Üye
evet baya ileri görüşlü bir yazıymış
Geçen gün operatörler, mobil hatlar hakkında bir araştırma yaptım, onda bile maxi çıkmadı, üye sayısı buradan 10 kat az olup, buradan en az 10 kat daha aktif bir forum çıktı. Zaman kuru kalabalıkların değil aktif azların zamanıdır, forum kültürünün sadece burası için bittiğini görmüş olduk. Kıbrıstan fazla, Ermenistan kadar nüfusu olan forum ölü evinden beter. Dünyanın en büyük telefon forumlarından birinin YouTube üzerinde telefon incelemesi yapmaması, buranın üyeler üzerinde döndüğünü kanıtlar niteliktedir, her ne kadar bunu başarmaya çalışan 1 admin olduysada devamı gelmedi. Yazınız ileri görüş yanında, çözümde içeriyor

Tepkiler: SHS, @Safak ve MAERKEK