Forum Hakkında şikayet Ve önerilerim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forum Hakkında şikayet Ve önerilerim ...
Şikayetler:

1. Bir önceki forum yaılımında PM/ÖM mesaj geldiğinde gelen mesajın bir kısmı ve göndereni forumun üst tarafında görülebiliyordu; ama şimdiki yazılımda bu yok, düzeltme imkanı varsa iyi olur.

2. Yine bir önceki forum yazılımı kurulu olan portalda Avatarımızı, attığımız mesaj sayısını ve birkaç bilgiyi daha görebilme imkanımız vardı; şimdiki portalda bu yok, olma ihtimali varsa ...

Öneriler:

1. Ana sayfada gösterilen teknoloji haberleri geç güncelleniyor. Yeni Haber Editör alımı yapılmasını öneriyorum. Forumda bazı üyeler haberleri yazıyor, fakat mizah konuları arasında güme gidiyor. Forumları gezin okunmamış bir sürü önemli teknoloji haberleri göreceksiniz.

2. Sitenin yazılımsal(!) sorunları ortadan kalktıysa ( ki görüldüğü kadarıyla kalkmış durumda ) ve imkanımız varsa kendi sitemizden kullanıcı gruplarına göre siteye resim, dosya vb. belgeleri upload etmeleri için alan verilmesini öneriyorum. Bunun nedenini yazmama gerek yok galiba?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
tşk

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlış anlamadıysam eğer sen forum gösterim ayarıyla oynamışsın. İlk mesajın sağ üst köşesinde ayarlar var, oraya bas ve standard gösterimi seç.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ohhh be duzel di tşk ediorum saolasın yaaaa bende forumu degiştirdiler zanlediodum tekrardan tşk

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli değil.

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 16 2006, 12&#58;58 AM) [post=253344]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yine bir önceki forum yazılımı kurulu olan portalda Avatarımızı, attığımız mesaj sayısını ve birkaç bilgiyi daha görebilme imkanımız vardı; şimdiki portalda bu yok, olma ihtimali varsa ... [/b][/quote]

Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım ama üyelerin profillerinde bu bilgiler yer alıyor. Hatta profil seçeneklerine tıklıyarak açtığı konuları ve attığı mesajlara bakabiliyoruz...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önceki portalda yukar&#305;daki mesaj&#305;mda da dedi&#287;im gibi kendimize ait baz&#305; profil bilgileri görülüyordu, hiçbir yere t&#305;klamadan. Ama bu portalda öyle de&#287;il..

slayer

Üye
-takvimde...
Tek bir kişinin doğum günü olduğunda İsim yazıyor fakat 2 ve daha fazla kişinin doğum günü olduğunda "2 Doğumgün(leri)" gibi anlmasız bir yazı çıkıyor... Eski takvim daha güzeldi.....

-Pm&#39;e gelince.. messenger&#39;da açık olmasa; PM geldiği fark edilmiyor.... Bununda eskisi güzeldi...

-yılbasında kar yağdı... Ama bayramda "inek" yağmadı... sevgililer gününde kalp yağmasını istiyoruz...

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 16 2006, 05&#58;31 AM) [post=253434]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bayramda "inek" yağmadı... sevgililer gününde kalp yağmasını istiyoruz...
[/b][/quote]

Süperdi

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
maaliyei yuksek

Haberci

Haberci

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Bizler de aramızda zaman zaman bu tür eksiklikleri konuşuyoruz ama yeni forumun versionu eski forumun bazı özelliklerini yapamıyor.Negative arkadaşımız eksik gördüğümüz işlemler için yazılım bakıyor olabilecek eksiklikleri gidermeye çalışıyor.Ayrıca bu konularda sizlerin sorularını ve gereken açıklamayı kendisi daha iyi yapacaktır.Teşekkürler...

Clausius Clapeyron

Üye
Bende de öm geliyor ama geç geliyor. Örneğin; (saatleri tam hatırlamıyorum ve sallıyorum ) 1-2 hafta önce bir öm geldi saatine baktım 12:00 pm ama ben o saatte online idim ve 2 saat daha kaldım. mesaj ertesi gün bana ulaştı.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bide yazdığımız mesajları silme gibi imkanımız olsa düzenle , alıntı ve yanıtın yanında sil diye başka bi secenek daha olsa

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 16 2006, 03&#58;10 PM) [post=253677]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bide yazdığımız mesajları silme gibi imkanımız olsa düzenle , alıntı ve yanıtın yanında sil diye başka bi secenek daha olsa
[/b][/quote]

merve walla tebrik ediyorum yazdığımız mesajları ve topicleri silme imkanımızda olsun

yitik savaşçı

Üye
Öyle şey olmaz; kaos doğar...

Ozan

Ozan

Admin
<div class='quotetop'>(db&#045;jameson &#064; Jan 16 2006, 03&#58;01 PM) [post=253663]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bende de öm geliyor ama geç geliyor. Örneğin; (saatleri tam hatırlamıyorum ve sallıyorum ) 1-2 hafta önce bir öm geldi saatine baktım 12:00 pm ama ben o saatte online idim ve 2 saat daha kaldım. mesaj ertesi gün bana ulaştı.
[/b][/quote]
Öyle bir sorun yok, zaman diliminizi doğru ayarladıktan sonra herşey anlıktır, geç gelmesine neden birşey yok sıraya girmiyor postlar.

<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 16 2006, 03&#58;10 PM) [post=253677]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Öyle bir imkan olması mümkün değil biraz geniş düşünürseniz nedenleri ortaya çıkabilir

- Siteye haber ekleme yetkisi olan arkadaşlar katılabilir / yada şu anki hal yeterli sadece biraz daha sıkı çalışmalıyız + her gün yeni bir mobil teknoloji haberi çıkmıyor. Çıkmazsa da doğal olarak yazamıyoruz.

- Ana sayfadaki eski blok eski yapıdaydı bunda o hale getiremeyiz maalesef, belki ilerde daha iyisi bile çıkabilir ama.

-Herkese alan verme konusu da yine bir problem. Ancak 1000 mesaj üstü ekleme yetkisi gibi bişi olursa olabilir ama onu da nasıl ayarlarız o da ayrı bir sorun, yoksa her üye eklerse altından kalkamayız. Neden, çünkü yeni birçok kere üyelik açar arkadaş ve sistemi yormak için bizzat saçma dosyalar yollar.

msw

msw

Üye
[/b][/quote]
Bu yetki sadece yönetimde war...Böyle bişey olsa millet yazar siler yazar siler sonra log (kayıt defteri) dolar ... herşey birbirine karışır...

abuvice

abuvice

Üye
Evet katılıyorum..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Jan 16 2006, 10&#58;07 PM) [post=253975]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
- Ana sayfadaki eski blok eski yapıdaydı bunda o hale getiremeyiz maalesef, belki ilerde daha iyisi bile çıkabilir ama.
[/b][/quote]

Sağlık olsun, İPB&#39;nin yeni versiyonu çıktı ( 2.1.4 ). Şimdiki portal ona uyumlu değilmiş galiba, yenisi çıkarsa ve gelişmiş bir portal olursa ben haber ederim; yakından takip ediyorum.

<div class='quotetop'>(Negative &#064; Jan 16 2006, 10&#58;07 PM) [post=253975]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
-Herkese alan verme konusu da yine bir problem. Ancak 1000 mesaj üstü ekleme yetkisi gibi bişi olursa olabilir ama onu da nasıl ayarlarız o da ayrı bir sorun, yoksa her üye eklerse altından kalkamayız. Neden, çünkü yeni birçok kere üyelik açar arkadaş ve sistemi yormak için bizzat saçma dosyalar yollar.
[/b][/quote]

Ne gibi bir problem olabilir ki? Problem olacağını ve üyelerin saçma sapan dosyalar göndereceğini sanmıyorum. Zaten saçma sapan dediğiniz dosya ne olabilir ki?

Bu işi yapmayı düşünürseniz ben bir örnek alan limiti veriyorum:

Er, Onbaşı, Çavuş; 500 - 750 Kb.
Asteğmen, Teğmen, Üsteğmen; 750 Kb - 1.25 Mb.
Yüzbaşı, Binbaşı, Kurmay Binbaşı; 1.25 - 2 Mb.
Ayın Üyesi; 2 Mb.

- Diğer rütbeler de tahminimce sınırsız upload imkânına sahiptir zaten. -

Değerleri arasında olabilir, tabii ki ben bunu serverin sınırsız disk alanına sahip olduğunu düşünerek yazıyorum ve disk alanını istediğimiz kadar kullanabilme imkanımız varsa yani sınırsız ise olmalı. Aksi takdirde disk alanını boşa doldurmanın bir anlamı yok.

<strike>________________________________________________________________________________</strike>

Şikayetlerden ilk soruya cevap alamadık;

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 16 2006, 12&#58;58 AM) [post=253344]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
1. Bir önceki forum yaılımında PM/ÖM mesaj geldiğinde gelen mesajın bir kısmı ve göndereni forumun üst tarafında görülebiliyordu; ama şimdiki yazılımda bu yok, düzeltme imkanı varsa iyi olur.
[/b][/quote]

<strike>________________________________________________________________________________</strike>

Ayrıca, sitede mp3, melodi, video paylaşımının yasaklandığını duyuru ile bildirmenizi öneriyorum; bazı arkadaşlar Mp3 paylaşımı yapıyor hâlâ. Melodi ve video yasaklanmadı bildiğim kadarıyla ama...

Saygılarımla..

slayer

Üye
aga o ilk soru kafama takıldı.....

-Dosya çekerken sitenin açılması çok yavaş oluyor.... Yavaş yavaş açılırken ekranda kısa bir süre gelen PM&#39;i görebiliyoruz... Sonra yine kayboluyor....

-Oyun paylaşımıda devam ediyor_&#33;&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt