Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Formattan Sonra Yükleniyor Yazısının Çözümü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
küçükköylü apo
Üye
Konu Sahibi
Formattan Sonra Yükleniyor Yazısının Çözümü
arkadaslar symbian 9,1 telefonlarda formattan sonra yukleniyor yazisi geliyor ve yuklenmiyor bunun çözümünü buldum e/private/10202dce içindeki sis uzantılı dosyaları silin sorun bitiyor
Ozan
Admin
Teşekkürler umarım arkadaşlara yararlı olur...
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Teşşekkürler.
byilmazZ
Üye
tesekkürler
Casy
Üye
çok sağol kardeşim 2gb kart var 7-8 dk sürüyor
jatvalca
Üye
teşekkürler kardeşim dün soft format attım telefona yükleniyor yazısı çıkıyor bazı nesneleri geri yüklüyor ve yüklediği nesneler çalışmıyordu bunu öğrendiğim iyi oldu
carlos3x
Üye
daha önce verilmişti, ama hatırlatman iyi olmuş kardeşim teşekkür ederim.
saklikentli
Üye
bende de aynı sorun var ama bahsettiğiniz dosya yok.yardımcı olursanız sevirinirim.
feaRneveR
Üye
peki bunun bir zararı yoktur inşallah
carlos3x
Üye
hiç bir zararı yok, aksine çok pratik, diğer türlü bazı arkadaşların tabsiyelerine uyarsan hfz krt na format atmak zorunda kalırsın !
kacaksevgilim
Üye
sağol kardeşim
bora_16
Üye
teşekkürler
korsantv94
Üye
Valla beni çok uğraştırıyodu saol
kurtmaker
Üye
Merhaba,
Birkaç defa karşılaştım ve her karşılaştığımda nasıl yapıldığını unuttuğum için sizin paylaşımınızla hallettim.
Teşekkürler, İyi forumlar.
Samsunspor
Emekli Yönetici
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek telefonunuz hackli olmalı ve sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır yada telefonunuz hackli değilse hafıza kartını bir kart reader yani kart okuyucu ile pc de açın ve E:/Private/10202dce klasörünü silin
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu crackli olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silebilirsiniz
djkaptan
Üye
bn de yaşamısdım bir ara bu sorunu telefonu duvara fırlatasım geliodu
Lord_oF_Dark
Üye
ben n95 8 gb ta yaptım arada bir o yazı geliyor nedense