Format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

Üye
yalan ya donma falan hiç yok

MrTech

Üye
benim çift çekirdek ama tas gibi

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilim Bende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez

Benimki toplama oldugundandir zaten insallah yildiz teknik i kazanirsam en iyisinden bir monster laptop toplamayi dusunuyorum abi

Türe

Üye
    Konu Sahibi
O degil de kasayi acip temizledigime yandim cunku kullandigim haplar yuzunden belim felaket agriyor. Bin kat daha artti o temizleme olayi yuzunden tam sovmelik

oguzzz52

Üye
Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilim Bende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez

Şöyle anlatayım size
alt-f4 yapıyorum kapata tıklarıyorum pcnin görüntü 1 snyede gidiyo ama laptopun ışıklar falan yanıyo bazıları. Sonra laptopu ertesi gün kapağını kaldırıyom anında o kuleli sayfası gelio

doctorrr

Üye
Anıl yıldız teknikte sıvacılık okuyor

Tepkiler: ANIL

ANIL

Admin
Yanıma gelmeyin ana kampüsten bir bölüm kazanmaya bakın Ben meslekteyim

Türe

Üye
    Konu Sahibi

cmd'ye şunu yazsaydın bcdedit /set disabledynamictick düzelme ihtimali yüksekmiş.Çoğu kişinin donma sorununu düzeltmiş.Neyse.Win7 iyidir

Pc yi sadece acabiliyorum sonra hemen donuyor yani vakit olmuyor

ANIL

Admin

Dediğiniz şekilde kapat dediğim zaman salise içerisinde ekran gidiyor sonra 5 saniye kadar bekleyince sistem tamamen kapatıyor kendini bende. O aradaki bekleme süresinde ise dosyaları kaydediyor (hızlı başlamasının sebebi bu.)

oguzzz52

Üye

Evet dediğiniz gibi belkide saniye bile sürmüyo
Bunu hiç düşünmemiştim windowsun yavaşlığına alıştıktan sonra bu kadar hızlı açılıp kapanması bana kapanmıyo hissiyatı vermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...