Türe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu konuyu incelemiş miydin ? Biraz araştırdım da herkes pro sürümün donduğundan şikayetçi
- - - Eklendi - - -
süleyman
Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilimBende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez
Benimki toplama oldugundandirzaten insallah yildiz teknik i kazanirsam en iyisinden bir monster laptop toplamayi dusunuyorum abi
Benimki toplama oldugundandirzaten insallah yildiz teknik i kazanirsam en iyisinden bir monster laptop toplamayi dusunuyorum abi
Vayy yıldız teknik demek iyi gel bekleriz
Vayy yıldız teknik demek iyi gel bekleriz
Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilimBende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez
İngilizcem iyi degil
cmd'ye şunu yazsaydın bcdedit /set disabledynamictick düzelme ihtimali yüksekmiş.Çoğu kişinin donma sorununu düzeltmiş.Neyse.Win7 iyidir
Yanıma gelmeyin ana kampüsten bir bölüm kazanmaya bakınBen meslekteyim
Şöyle anlatayım size
alt-f4 yapıyorum kapata tıklarıyorum pcnin görüntü 1 snyede gidiyo ama laptopun ışıklar falan yanıyo bazıları. Sonra laptopu ertesi gün kapağını kaldırıyom anında o kuleli sayfası gelio
Yanıma gelmeyin ana kampüsten bir bölüm kazanmaya bakınBen meslekteyim
Dediğiniz şekilde kapat dediğim zaman salise içerisinde ekran gidiyor sonra 5 saniye kadar bekleyince sistem tamamen kapatıyor kendini bende. O aradaki bekleme süresinde ise dosyaları kaydediyor (hızlı başlamasının sebebi bu.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?