Format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Format

Win8 kafayı yediği için istemeye istemeye win7 kuruyorum

MrTech

Üye
niye ram mi yetersiz

Kerim.

Üye
Sen win8i begenme ben hala xp

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Aksine kerim bayılıyorum 8'e ama saçmalamaya başladı niyeyse.

Yok yaşaar yeterli ama nedenini bilmediğim şekilde donup duruyor önceden hiç olmazdı. Release preview çok çok iyiydi. pro sürümü berbat.

doctorrr

Üye
Ben kullandım pro sürümünü gayet stabil çalışıyordu. Ama oyunlar sıkıntı çıkardığı için win7 ye dönüş yaptım.

Kerim.

Üye
Aksine kerim bayılıyorum 8'e ama saçmalamaya başladı niyeyse.

Yok yaşaar yeterli ama nedenini bilmediğim şekilde donup duruyor önceden hiç olmazdı. Release preview çok çok iyiydi. pro sürümü berbat.

ANIL

Admin
Bende Win8 Pro kullanıyorum hiç bir sorun yok. Sürücü uyumsuzluğu varsa sorun çıkarabilir.

oguzzz52

Üye
bende win8deyim pek aksaklık olmuyo ama bazı prolarım güzel çalışmıyo. Bide win8e başlat ekleten pronun cr@cklisini kurdum o da doğru çalışmıyo onlardan gayrı pek sorunum yok

MrTech

Üye
beyler bi pro var isterseniz link atarım sorun falan çıkarmıyor

oguzzz52

Üye
ha bide laptop kapanmıyo galiba
Kapağını kaldırır kaldırmaz açılıyo

- - - Eklendi - - -

beyler bi pro var isterseniz link atarım sorun falan çıkarmıyor

Win8 başlangıç menüsü prosu mu?
Bide türkçe mi?

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Yani büyük ihtimal uyuşmazlık oldu. Riske atamam. İçinde dosyalarım resimlerim var. Ve de acele işlerim olabilir malum Şimdi açıldı. İlkel canlı gibi hissediyorum kendimi Windows 8'den sonra Win7'nin sıkıntısı sürücüleri bulmuyor win8 gibi

oguzzz52

Üye
hee şimdi anladım
Bana atarsan sevinirim ama burdan yazman yasak olabilir

- - - Eklendi - - -

Hmm dosyalar

MrTech

Üye
oğuz anca cuma atabilirım kardeşim pc elimde değil

- - - Eklendi - - -

süleyman

Türe

Üye
    Konu Sahibi
efem yaşar

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

süleyman

ANIL

Admin
Pc nasıl kapanmıyor anlamış değilim Bende bu tarz sorunlar olmadı hiç bütün sürücülerin win8 desteğini çıkardı hp sağolsun daha güncelleme filan vermez

Superfan

Üye

Bu konuyu incelemiş miydin ? Biraz araştırdım da herkes pro sürümün donduğundan şikayetçi

MrTech

Üye
aynen abi toplama bilgisayarıma bile driver çakmadım kendi yükledi ama kameraya zart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...