format olmuyor... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daswerqq

Üye
    Konu Sahibi
format olmuyor... :(
arklar benim 6300ım var telefon açılıp kapanıyor arasıra bunun için format atmak istiyorum forumda baktım ve denedigim yöntemlerin hiç biri olmuyor mesela *#7370# yaptım olmadı * 3 yes açma kapama dügmesine bastım olmadı fabrika ayarlarını geri yükledim olmadı başka bi çözümü olan varsa söylesin lütfen

Konuyu Kitlemeyin Rica...

celibar

celibar

Üye
6300 java işletim sistemi ve bildiğim kadarıyla javalarda hard soft format ise yaramıyo. Telefonu format atabilirsin.nokia'nin sitesinden pcsuit programın indirdikten sonra pc'ye kur.telefonu bağla usb ile.güncelleye tıkla.güncelleme dosyasını internetten indirir.geri kalanı yönlendirir.güncellemeden önce hafıza kartı şifreni kaldır(varsa).öncelikle telefonun ne kadar sıklıkla kapanıp açılıyo.eğer güncelleme sırasında telefon kapanırsa telefon bir daha hiç açılmayabilir.ortalama 15 dk. kalması lazım.sarjın tam dolu olsun.telefoncuya yaptırabilirsin.en azından arasıra kapanıyo diye bi fikir al.

apsuwa77

Üye
pekala 3120 için ne önerirsiniz format atamıyorum cunkı guvenlık şifresını uuttum telefoncuya gtmeden halledemıyozmu ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt