format cdsi yapmak istiyorum yardım !! ACİL YARDIM !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
format cdsi yapmak istiyorum yardım !! ACİL YARDIM !
format cdsi yapmak istiyorum hangi progrmla nasıl yapmalıyım yardım edermsiniz ? (windows yedi ultimate)

bunu format cdsi olarak nasıl yazdırablirim ??

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Çeşitli yazılımlar var ama geneli programlamaya dayalı.Yani DOS biliyorsan yaparsın.Ama eğer DOS hakkında fikir sahibi değilsen RT Se7en Lite kullanmanı tavsiye ederim.

Ayrıca modifiye işlemi yaparken dikkatli ol.Nekadar çok bileşen kaldırırsan okadar çok sorunla karşılaşır sistem.Aynı şekilde bileşen eklemeyle de paraleldir.

Modifiye edeceğin sistem mutlaka orjinal ISO kalıbı olsun.Onun üzerinde çalışabilirsin.Ayrıca sürekli formatla uğraşmamak için sanal sistem kurmanı tavsiye ederim.ISO kalıbını direkt çalıştırıp kontrol etmeni sağlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrler ama bni yanlş anladınız. bn windows yedi ultimate indiriyorum şuan bunu format cdsi yapmak istiyorum yani nasıl yapablrlm ıso dosyasını nero ile dvdye yadrmam gerktiğini anladım ama tam açıklayıcı bilgibulamdım yardım edermsnz ?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yahu sen yapmak değil yazmak istiyorsun. :)

O dosyaları ISO kalıbından mı çıkardın?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ISO kalıbı mı yapmak istiyorsun?

paradox07

paradox07

Üye
arkadaşlar ben bilgisayarıma format atmak istiyorum.windows xp yüklemek istiyorum ama cd sini nerden bulacağımı bilmiyorum.bi yardım eder misiniz?bu cd nin içindekilerini internetten bulabilir miyim?bulabilirsem bi link atabilir misiniz?şimdiden teşekkürler.bu bahsettiğiniz ıso kalıbı ne demek onu açıklarsanız sevinirim

paradox07

paradox07

Üye
boşver kardeş git bi internet kafeye ya da bilgisayarcıya 3-5lira ver kendin atarsın format zor bi iş değil.ben de foruma bunun hakkında konu açtım baktım tam bilgilendirici mesaj yok gittim istedim verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt