format bilgileri. paranız gitmesin

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
her zaman pcmi yedeklerim :oke:

bocek42

Üye
paylasım ıcın tskler bır sorum olacak dırek cd den yukleyerek format atabılırmıyız olursa bıos ayarlarında sıralama nasıl olacak tskler

yarimist

yarimist

Üye
Güzel paylaşım,
çıktısını aldım bile n'olur n'olmaz:D

gecelerin_adami

gecelerin_adami

Üye
Merhaba ;iyi akşamlar dileği ile sorunumu açıklmak istiyorum
2 gündür pc ye bir hal oldu sebebi nedir henüz çözemedim
sorun şu;Pc ilk açılışında msn hariç hiçbir program kendiliğnden otomatik açılmıyorken belegelerim klasörü açılmaya başladı virüs taramasından geçirdim program 8 tane trojan buldu onları sildim yeniden başlattım durum aynı ama bulunan trojanlar silinmiş,pc temiz gförünüyor şuan h.d.d 2 parça

--------------- Ekleme ---------------

sistem geri yüklemeyi deneyeceğim ama bu seferde enson yüklediğim bazı programlar da silinebilir diye bunuda yapmak pek istemiyorum başka alternatifim kalmazsa enson bu yolu deneyeceğim

esemre

Üye
arkadaşlar bana yardmcı olursanız sevinirim benim pc ablamların sayesinde sıkı bir virüs yedi format atcam cdyi takıyorum pc'yi resetliyorum normalde cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın diye altta yazı cıkması gerekirken transit geciyo windows acılıyo bi kaç kere denedm olmuyo yardımcı olursanız sewinirim

Atakan

Atakan

Üye
saol

kKORAY06

Üye
abi iyi güzel yapmışsın eline saglık ama konuyu bi de şu yönüyle ele alalım senin bilgisayarcı dükkanın war teknik serwissin formatı herkes ögrendi artık netten ben 1 senedie kendim atıorum yani demem o ki sen bilgisayarcıya gitmessen öteki beriki gitmesse bu adam nasıl ekmek yiyecek o dükkandan bu soruya cewap arıorum o adamada yazık

ama herşey için sagol zaman harcamışsın

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
çok saol be paşam tşkler ;)

Figo_78

Üye
tşk

MeLih_061

MeLih_061

Üye
teşekkür

Perfect!

Üye
Merhaba ;iyi akşamlar dileği ile sorunumu açıklmak istiyorum
2 gündür pc ye bir hal oldu sebebi nedir henüz çözemedim
sorun şu;Pc ilk açılışında msn hariç hiçbir program kendiliğnden otomatik açılmıyorken belegelerim klasörü açılmaya başladı virüs taramasından geçirdim program 8 tane trojan buldu onları sildim yeniden başlattım durum aynı ama bulunan trojanlar silinmiş,pc temiz gförünüyor şuan h.d.d 2 parça

sistem geri yüklemeyi deneyeceğim ama bu seferde enson yüklediğim bazı programlar da silinebilir diye bunuda yapmak pek istemiyorum başka alternatifim kalmazsa enson bu yolu deneyeceğim

güvenli kipte aç öyle tarat eğer trojen varsa öyle kolay gitmez ben yemiştim bi ara bi kaç programla temizleye bildim.

arkadaşlar bana yardmcı olursanız sevinirim benim pc ablamların sayesinde sıkı bir virüs yedi format atcam cdyi takıyorum pc'yi resetliyorum normalde cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın diye altta yazı cıkması gerekirken transit geciyo windows acılıyo bi kaç kere denedm olmuyo yardımcı olursanız sewinirim

bios ayarlarına girerek başlatma ayarlarını değiştir.
1. Olarak cdromdan başlatmayı seç hdd yi 2.ye koy sonra kaydet ve bios tan çık pc yeniden başlar sende format atarsın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt