Format Atarken Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Format Atarken Sorun
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 format atıyordum sonra her şey normal ilerliyordu. Ben de içeri gittim ve geri döndüğümde bilgisayar intel inside yazan kısımda takılı kalmıştı, uzun zaman bekledim ama devam etmedi. Sonra bilgisayara reset attım ama yine aynı yerde takılıyordu. Ne yaptıysam devam etmiyor hard diski çıkarıp taktım ama bilgisayar açılmıyor :( Hard disk değiştirmekten başka yapabileceğim bir şey var mı? Lütfen yardım edin.
Aynı cd ile başka bilgisayarlara fornat atılıyor yani sorun cd'de değil.

ecel54

ecel54

Üye
aynı sebepten benimkide aynı olmuştu. Harddiski çıkartınca usb ile boot edebiliyordun. Harddisk bozuldu sanmıştım ama daha sonra elime başka bir masaüstü geçti ve harddisklerini değiştirdiğimde 2 side çalışıyordu. Notebook aldığım için fazla uğraşmadım. Sen en iyisi başka bir pc ye takıp harddiski formatla daha sonra senin pc ye tak

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaparım da o bilgisayar da bozulmaz değil mi? Ya da direkt hard diski alıp bilgisayarcıya format attırmaya götürsem hard diski değiştirmeden yapılır mı?

- - - Eklendi - - -

Tamam yaparım da o bilgisayar da bozulmaz değil mi? Ya da direkt hard diski alıp bilgisayarcıya format attırmaya götürsem hard diski değiştirmeden yapılır mı?

ecel54

ecel54

Üye
benimki bozulmadı, sana garanti veremem :) sen götür bilgisayarcıya verirkende değişim istemediği belirt

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çok teşekkür ederim :)

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar harddiski başka bir bilgisayara takmadan sorunu çözebilir miyim? Başka bir bilgisayara takınca onun da bozulma gibi bir ihtimali var mıdır? Lütfen yardım edin...

ecel54

ecel54

Üye
:ah bilgisayarcıya vermedinmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt