Yardım Format atarken pc donuyor acil yardım....

Sponsorlu Bağlantılar

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
Format atarken pc donuyor acil yardım....
Arkadaşlar simdi pc ye format atarken boyle pc donuyor ne yapmam lazim acil yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar. .....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Konu gerekli bölüme taşındı. Muhtemelen önyükleme ile alakalı bir sıkıntı tüm partitionları silip dene

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
On yuklemeyi bitiriyor işte bu c yi sec bicimlendir kabul et bunlar bitiyor tam yuklemeye baslayacak boyle kalip duruyor....

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
:tşk:
On yuklemeyi bitiriyor işte bu c yi sec bicimlendir kabul et bunlar bitiyor tam yuklemeye baslayacak boyle kalip duruyor....
şu anda pcde kurulu bi sistem var mı yoksa sildin mi bir de c yi filan biçimlendirmene izin veriyor mu

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
Şuan hepsi silindi bicimlendirmeye gelince secebiliyorum ....

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
Yok onlari geciyor dosyaları yükledikten sonra bilgisayarınız 15 saniye sonra acilacak diyor kapaniyor tekrar aciliyor orda takilip kaliyor
Valla biraz ugrastim ama yapamadim bende bilgisayarciya goturdum format atacak....

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Yok onlari geciyor dosyaları yükledikten sonra bilgisayarınız 15 saniye sonra acilacak diyor kapaniyor tekrar aciliyor orda takilip kaliyor
Valla biraz ugrastim ama yapamadim bende bilgisayarciya goturdum format atacak....
ordan sonra pcyi hiç ellemeseydin atardı o

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
Valla yarim saat bekledim belki biter diye baktim olmuyor ugrasmayim dedim goturdum bilgisayar ciya :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
en iyisini yapmışsın ne uğraşacan

Takipçi Satın Al

Üst Alt