Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımFormat atarken pc donuyor acil yardım....
Sponsorlu Bağlantılar
eşref gümüşsay
Üye
Konu Sahibi
Format atarken pc donuyor acil yardım....
Arkadaşlar simdi pc ye format atarken boyle pc donuyor ne yapmam lazim acil yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar. .....
Mad EagLe
Üye
Konu gerekli bölüme taşındı. Muhtemelen önyükleme ile alakalı bir sıkıntı tüm partitionları silip dene
eşref gümüşsay
Üye
Konu Sahibi
On yuklemeyi bitiriyor işte bu c yi sec bicimlendir kabul et bunlar bitiyor tam yuklemeye baslayacak boyle kalip duruyor....
biçimlendirdlikten sonra kuracak bölümü seçince mi takılıyor yoksa yükleme biryere kadar geliyor mu örn %3 e
eşref gümüşsay
Üye
Konu Sahibi
Yok onlari geciyor dosyaları yükledikten sonra bilgisayarınız 15 saniye sonra acilacak diyor kapaniyor tekrar aciliyor orda takilip kaliyor
Valla biraz ugrastim ama yapamadim bende bilgisayarciya goturdum format atacak....
Yok onlari geciyor dosyaları yükledikten sonra bilgisayarınız 15 saniye sonra acilacak diyor kapaniyor tekrar aciliyor orda takilip kaliyor
Valla biraz ugrastim ama yapamadim bende bilgisayarciya goturdum format atacak....