Arkadaşım u tür durumlarda telaşlanmadan Boot kontrolü yapmalısın
Boot sağlamsa aynı yükleme Xp cd ni kullanarak onarma da yapabilirsin
onarma sonrasında eksilen sistem dosyaların geri gelir
akabinde her türlü taramayı yapar silinecek olanları silersin
Kormaya da gerek kalmaz
Çünkü virüs bir sistem dosyasına bile bulaşsa
onarma seçeneği Xp cd sinde var
Format için tek gereksinim harddiskinin yüklediğin onlarca hatta yüzlerce uygulamanın kayıtlarının yada kalıntılarının rahatsız edici boyutlara ulaşmış olması ve tüm bunları CCleaner, yuor uninstaller gibi uygulamalarla kaldıramıyor olmaktır.
Kayıt defterinde elle temi,zlik yapabilecek tecrübem yok dersen format gerekebilir
ama aslında Pc nin yönetildiği kilit nopkta orasıdır ki öğrendiğinde txt dosyalarının içine gerekli verileri yazar, uzantısını reg olarak değiştirir ve Pc nin sana hükmetmesine izin vermezsin
Sen ona hükmedersin
Saygılar
--------------- Ekleme ---------------

işe yaradıgına sevindim bended enteresan bişi oluyordu 5 dk bir pc ekranına radyason işareti oluyor ve kan damlıyordu resimde

birsuru anti vurus programı kurdum nafile olmadı en son bi pc uzman olan bi arkadaş bana sistemi geri almami bunun virüs olmadıgın sadece sistemdeki bazı ayrların degiştigini soyledi yapmı oldu
sana gelince arkadaşım
bunun bir ayarla alakası yok
sistemine virüs de bulaşmamış ki bu bir spywhere
yıllar önce(Eskiler bilirler) Uğur mumcu virüsü de aynı şekilde tezahür ederdi
ama çözümü o zamanlarda yoktu
bu uyarı çalışırken ctrl shift esc ya bas ve process ten uygulamayı ve yerini bul
sil ve kayıt defterinde de ara adını çağrıştıranlar arasında seçimini yap ve kaydı sil
olmadı Anti ile tara
o da bulamazsa ve rahatsız oluyorsan format
Bu arada radyasyon uyarısını pc veremez çünkü ekrandaki radyasyonu pc göremez
Saygılar