Forma Arkasına İsim Yazdırma

Sponsorlu Bağlantılar

~Crusher~

~Crusher~

Üye
    Konu Sahibi
Forma Arkasına İsim Yazdırma
Forma arkasına isim yazdırmak istiyorum acaba nerelerde yazıyorlar?

Symbianize

Symbianize

Üye
Formayi aldigin yerde

~Crusher~

~Crusher~

Üye
    Konu Sahibi
Pazardan aldım. :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Gitbi feneriuma gsstore falan yazdir ama rezil edebilirler :D

• Beğen
Tepkiler: ~Crusher~
~Crusher~

~Crusher~

Üye
    Konu Sahibi
O riske girmek istemiyorum zaten. Aslında arkadaşım adına konuşuyorum şu anda. :D Acaba onun dışında yazabilen bir yerler var mıdır? :D

badmus

badmus

Üye
bazi fotografcilarda t-shirte resim basiyorlar oralara sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ~Crusher~
~Crusher~

~Crusher~

Üye
    Konu Sahibi
bazi fotografcilarda t-shirte resim basiyorlar oralara sorabilirsin.

Yarın bakacağım yerlerden birisi oldu. Acaba başka nerelerde yazabilirler? Bilgisi olan veya fikri olan var mı?

Symbianize

Symbianize

Üye
Mert

Mert

Üye
Boşver yazdırma. 7 yaşında okumayı yeni öğrenmiş bebeler arkandan seslenebiliyorlar :D

~Crusher~

~Crusher~

Üye
    Konu Sahibi
Neyse artık yarın arkadaşla gideriz bi fotoğrafçıya sorarız olmadı gitsin kartal yuvasına yazdırmayı denesin. :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
matbaayada sorabilirsin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Boşver yazdırma. 7 yaşında okumayı yeni öğrenmiş bebeler arkandan seslenebiliyorlar :D
Okul takımı formasını giyerken küçük ogrencilerden biri (3.sinif falandi) gormuş beni. Ertesi gun Mert abi su bana vuruyor diye bana sesleniyordu :D ilkogretimdeki anılarımdan biri :ehe

Mert

Mert

Üye

Okul takımı formasını giyerken küçük ogrencilerden biri (3.sinif falandi) gormuş beni. Ertesi gun Mert abi su bana vuruyor diye bana sesleniyordu :D ilkogretimdeki anılarımdan biri :ehe

Hahaha :D Her ilkokulda vardır onlardan. Yıllar geçse de nesli tükenmeyecektir :D
Şişman, kısa ve gözlüklü olanlarını görmek için ilkokulumun yolundan eve gidiyorum(okul zamanı tabi:D)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hahaha :D Her ilkokulda vardır onlardan. Yıllar geçse de nesli tükenmeyecektir :D
Şişman, kısa ve gözlüklü olanlarını görmek için ilkokulumun yolundan eve gidiyorum(okul zamanı tabi:D)
Aynen :D vay be 6 yıl önce buradan mezun oldum diyorum :D 8 yilim gecti ya..

Revengeful

Emekli Yönetici
Haha hatırladım senin o günlerini :D

yakup_281

yakup_281

Üye
O riske girmek istemiyorum zaten. Aslında arkadaşım adına konuşuyorum şu anda. :D Acaba onun dışında yazabilen bir yerler var mıdır? :D

orjinal diye çakma satan yerlere git 5 tl ye yazdir

Üst Alt