Forlan'a F.Bahçe sürprizi (:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Forlan'a F.Bahçe sürprizi (:

Galatasaray'a transferi gündemde olan Diego Forlan, Fenerbahçeli taraftarların sürpriziyle sarsıldı.

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray'a transferi gündemde olan Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan'ın kendisine ait internet sitesini hacklediler.

Milliyet'in haberine göre; sitenin açılış sayfasına Forlan'ın fotoğrafı yerine Alex de Souza'nın fotoğrafını koyan sarı-lacivertliler, altına da "Türkiye'den selamlar Forlan. Yukarıdaki Alex de Souza. Kendisi Türkiye'de gördüğümüz en iyi futbolcu. Endişelenme, sen de onunla tanışacaksın" notunu yazdılar.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Atakan

Atakan

Üye
Eeee, elinize ne geçti ?

TR4NSPORT3R

Üye
nemi geçti tüm gsliler apışıp kaldı:D:D

India

India

Üye
heh bu haber yalan böyle bir şeyi biri yaptıysa cezasız kalmaz zaten ayrıca forlan bir dünya yıldızı alex sadece türkiyede yıldız! birde forlanın gelmesinden korkuyorsunuz o yüzden böyle şeyler yapılıyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yalan haber olduğunu düşünüyorum ...

Atakan

Atakan

Üye
Yalan malan değil. Daha dün site bu haldeydi ..

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Forlanla aleksi karşılaştırmak devede kulak kalır:kop:

arslansem

arslansem

Üye
Alex'in namı Türkiye sınırlarını aşamadığı için Forlan kim la bu demiştir kesin :d:

• Beğen
Tepkiler: Mertolozzi
guero

guero

Üye
heh bu haber yalan böyle bir şeyi biri yaptıysa cezasız kalmaz zaten ayrıca forlan bir dünya yıldızı alex sadece türkiyede yıldız! birde forlanın gelmesinden korkuyorsunuz o yüzden böyle şeyler yapılıyor.

Ya bi Git kardeşim Galatasarayada Ne yıldızlar geldi (Baros-Lincoln-Elano) forlandan aman aman bişey beklemeyin ortalama bi futbolcu eğri oturuyosun ama doğru konuşBi Alex Neler Yaptığı ortda biçok GS arkadaşım var onlar ble alexe övgüler sarfediyo.Evet Alex çok farklı çok klas bi oyuncu FORLAN onunlada tanışacak quaresma-guti-baros-lincoln-elano ve adını saymadığım biçok futbolcunun tanıştığı gibi o çok üstün bi yetenek.

Atakan

Atakan

Üye
Ya bi Git kardeşim Galatasarayada Ne yıldızlar geldi (Baros-Lincoln-Elano) forlandan aman aman bişey beklemeyin ortalama bi futbolcu eğri oturuyosun ama doğru konuşBi Alex Neler Yaptığı ortda biçok GS arkadaşım var onlar ble alexe övgüler sarfediyo.Evet Alex çok farklı çok klas bi oyuncu FORLAN onunlada tanışacak quaresma-guti-baros-lincoln-elano ve adını saymadığım biçok futbolcunun tanıştığı gibi o çok üstün bi yetenek.

Alex'e kötü futbolcu mu demişler ? Sadece Türkiye'de yıldız demişler ki, bence de böyle. Ayrıca başkasının ne düşündüğü kimseyi ilgilendirmez.

greenmile

greenmile

Üye
forlan la alex i kıyaslayanlara bişey demiyorum.Alex türkiye deki en iyi yerli ve yabancı oyuncudur.İstatistikler ortadır.Forlan galatasaraya geldiğinde tek başına maç falan alacak diye düşünenler kalkıp elini yüzünü yıkasın,kaldı ki ne kadar faydalı olacağını da tartışırım.Adamın dünya yıldızı olduğunu düşünmüyorum.Eski formunda da değil zaten

• Beğen
Tepkiler: guero
Atakan

Atakan

Üye
forlan la alex i kıyaslayanlara bişey demiyorum.Alex türkiye deki en iyi yerli ve yabancı oyuncudur.İstatistikler ortadır.Forlan galatasaraya geldiğinde tek başına maç falan alacak diye düşünenler kalkıp elini yüzünü yıkasın,kaldı ki ne kadar faydalı olacağını da tartışırım.Adamın dünya yıldızı olduğunu düşünmüyorum.Eski formunda da değil zaten

Bu nedir ya :kop:

ssercan

Üye
Ah çekememezlik ah ne olacak bu Fenerlilerin hali :ehe
Alex Fener'e Türkiye Ligini kazandırır sadece Forlan ise At.Madrid'e Uefa Kupasını:oke:

greenmile

greenmile

Üye

istatistiklere bak ben birşey demiyorum kardeşim varsa daha iyisi söyle koşmuyor denilen alexin yaptıkları ortada

----------Eklendi @ 16:18:10 ---------- Yazıldı @ 16:17:08 ----------

Ah çekememezlik ah ne olacak bu Fenerlilerin hali :ehe
Alex Fener'e Türkiye Ligini kazandırır sadece Forlan ise At.Madrid'e Uefa Kupasını:oke:

aguero varken madridte forlan diyorsan hala sana adnan polat diyorum sadece:ehe

• Beğen
Tepkiler: guero
technoshark

technoshark

Üye
vay be.. AŞK'a bak.. :)

ssercan

Üye
O dönem hangisi daha fazla katkı yapmış araştır bakalım.Özellikle Final maçında Fulham'a 2 golu kim atmış bi araştır gel hadi.

arslansem

arslansem

Üye
:aman2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...