Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SporFootball Menager 2014'ü Indirip Oynayan Varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
Football Menager 2014'ü Indirip Oynayan Varmı
arkadaşlar football menager 2014ü indirip oynayıp da deneyeniniz varmı nasıl güzelmi geçen seneki gibi birde bir sorum daha olacaktı oyunu indiriyorum oyunun 2.01 gigabyte setubu çıkıyor oyunun setubu bu kadarmı yoksa dahamı fazla
Fatic
Üye
Ben indirdim kurdum görsel olarak 2013den farkı yok arayzün pek detayli inceleyemedim oyun bnimde 2küsür gb
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
ya baktımda oyuncu isimleri orjinal falan değildi oyunda
şu an FM2014 için sağlıklı çalışan bir c-rack yok. ya bir sezon sonra, ya bi maç sonra sabit bi tarihte atma oluyor, ya da senin başına gelen gibi oyunda hiç atma yok ama oyuncu isimleri her seferinde sürekli değişiyor kafasına göre. ya paraya kıyıp orijinal alacaksınız ya da biraz daha sabredeceksiniz...
-India-
Üye
football manager yapımcıları işi biliyor bütün oyun yapan şirketler bu taktiği kullanmalı
Mr JoY
Üye
Ben Oynuyorum 2015 mayıs'tayım... Oyuncu isimleride normal bende
Jeandost
Üye
oyunun orjinal isimler ve fotoğrağlarını içeren ayrı bir data dosyası var. isteyene verebilirim
şu an FM2014 için sağlıklı çalışan bir c-rack yok. ya bir sezon sonra, ya bi maç sonra sabit bi tarihte atma oluyor, ya da senin başına gelen gibi oyunda hiç atma yok ama oyuncu isimleri her seferinde sürekli değişiyor kafasına göre. ya paraya kıyıp orijinal alacaksınız ya da biraz daha sabredeceksiniz...