Oyun Football Manager Handled 14 Ne Zaman?

Sponsorlu Bağlantılar

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Football Manager Handled 14 Ne Zaman?
Arkadaşlar fm 14 handledin gelecegi tarih hakkında bilgisi olan var mı. 13 deki eski kadrolarla pek keyfi kalmadı artik. Bide 12 13 deki cok basit olan arayuz ve oyun moturunda değişiklik olacak mi bilgisi olan var mı acaba?

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
fm in mobil versiynu için yenisi değilde büyük bir güncelleme gelir gibi?? yeni sezon yeni kadrolar diye, çünkü oyunda 13/14 diye bir ayrım yapmıyordu :D o değilde yenisi gelirse tr dil hadi tr dili geçtim türk takımları olsun abi ya :P

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
fm in mobil versiynu için yenisi değilde büyük bir güncelleme gelir gibi?? yeni sezon yeni kadrolar diye, çünkü oyunda 13/14 diye bir ayrım yapmıyordu :D o değilde yenisi gelirse tr dil hadi tr dili geçtim türk takımları olsun abi ya :P
Benim androidde bilgidigim 12 13 var arayuz oynanis 2 yillik gibi gorunebilirde ondan oncesinide pspde oynadim 08-12 arası gene bu oyunun aynisiydi. 6 7 yıldır aynı oyuyunu cikartip birde 6-7 $ fiyat yazmaları çok ayıp. Fifa neler yaptı 14 de fm dende bekliyoruz :D

Dili ezberledik artık tamamende. Türk takımları olsa birazda arayuz transferler oyuncu gelisim scoutlar pc dekine benzetilse çok güzel olabilir bence

• Beğen
Tepkiler: serhaterkan
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Aynen hadi ingilizce dili gectik de Turk takimlari olursa cok iyi olur :D

• Beğen
serhaterkan

serhaterkan

Üye
Yha çıksında ingilizce olsun arkadaşlar bağımlısı oldum ben.bu oyunun :) burdan yetkilikere sesleniyorum FMH 2014 ün android versiyonunu bulun. :D

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Hala yok mu ya şu oyunla ilgili bilgi :)

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Sitesinde iOS ve Android icin cok yakinda ibaresi var, hayirlisi :)

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Quaresma yı bukadar beklememistik :)

serhaterkan

serhaterkan

Üye
Football Manager Handled 14 perşembe günü çıkıyor inşallah :)

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Kesin bilgi mi :D

• Beğen
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
Yarin indirmelere abanin o halde :D

• Beğen
serhaterkan

serhaterkan

Üye
Link atmayı unutmayın.banada :alkis:biggrin:

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Gelsin atacam ben bulur bulmaz :D

serhaterkan

serhaterkan

Üye
:thumbup::dance:

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Football Manager Handled 14 perşembe günü çıkıyor inşallah :)
Persembe oldu ya real racingide beklemistim 12:00 oldugu gibi koydular ama orda cikacak diye sitesinde yazıyordu. fmh hala yok malesef. Bide kaynak var mi biri mi söylemiş :D

ka_za

ka_za

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar oyun geldi play e bulabilirsem link atacam ve baya biseyler degismis gibi duruyor cidden busefer :D
Edit: Daha internete düşmemiş :(

Son düzenleme:
serhaterkan

serhaterkan

Üye
Resmi siteden kaynak <:o)

Üst Alt