Foliant v0.6.3 s60v3v5 E-Book Okuyucu

Sponsorlu Bağlantılar

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
Foliant v0.6.3 s60v3v5 E-Book Okuyucu
Muhteşem bir E-Book okuma programı önceki versiyonuna göre bazı hatalar düzeltilmiş. Tek eksik yanı Türkçe karakter desteği yok. Yeni versiyonlar geldikçe yeni diller ekleniyor.

Alıntıdır. Upload Bana ait. Teşekkürler
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar programa Türkçe Karakter Desteği gelene kadar çözüm buldum. Şimdi word, not defteri gibi programlarda bulunan Düzen/Değiştir seçeneği ile Türkçe karakterleri İngilizce karakterler ile tek tuş ile değiştiriyoruz. İlk başlarda biraz zorluk çekseniz de okunabiliyor yani.
Örnek Kitap:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: matador191, erdew, simuy ve 12 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir. Teşekkürler.

Killastyle

Killastyle

Üye
çok teşekkürler peki pdfdeki karekterleri nasıl değiştirebilirim?

canoner

Üye
cok makbule gectı paylasım ıcın tesekkurler

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
pdfyi text olarak kaydedebilirsiniz sonra karakter değiştirme yapabilirsiniz.

^^Positive^^

Üye
teşekkürler...

ikmal

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. ilk sayfada anl_tr isimli arkadaş eski sürümünü paylaşmıştı. orada dikkatinizi çekerse bir arkadaş txt formatında olan e-kitapı UTF-8 olarak farklı kaydeder ve ebook programının içinde kitabı seçtikten sonra gelen ekrandan "book encoding" kısmından UTF-8'i seçersiniz tüm türkçe karakterleri görebilirsiniz.

AYRICA;
SETTINGS/BOOK SETTINGS/DEFAULT FILE ENCODING/UTF-8'i seçerse tüm mesele hal olur.

saygılar.

jerich

Üye
tek sorun türkçe karakterler değilki. ben txt uzantılı dosya attım yamuk yumuk göründü yazılar. ne olduğunu anlayamadım. zaten betaymış. bence tam sürümü çıkana kadar beklemek lazım.

estomb

Üye
teşekkürler

BATTY

Üye
eğer utf8 olarak farklı kaydedip atarsan sorun yok.ama ben söyle bi sorun gördüm ve çözemedim.mesala madde madde olan bir texti .yapıştırıp yanyana gösteriyor karman çorban oluyor öylede .paragraf atlamıyor bu sorunu çözen varmı?

Üst Alt