Foliant 0.6.1 For Samsung Star(yeni sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Foliant 0.6.1 For Samsung Star(yeni sürüm)
Foliant is a library-reader for mobile phones with support for Java. Its main function is to organize your collection of books and comfortable reading.​

Features(English)
Support TXT format and FB2
-fledged library, grouping of authors, genres and other parameters
search and download books from the Internet
Work with ZIP archives as folders with the support GZip archives
user-friendly menu with support for kinetic scrolling
Support for all major encodings WIN-1251, ISO-8859-5, UTF-8, KOI8R, DOS
portrait / landshftnogo regimes
three modes of paging book: kinetic scrolling, page-stroke paging, page-paging in zones
hyphenation of words (supports English and Russian rules of transfer)
detailed setting of text formatting
Support profile settings
Backlight Control (only Nokia)
Russian, English and Ukrainian localization

Özellikler
(Turkish)
Destek TXT biçimi ve fb2
Teşekküllü kütüphane, yazarlar, türler ve diğer parametreler gruplama
Internet arama ve download kitaplar
İş destek GZIP arşivleri ile klasör olarak ZIP arşivleri ile
kinetik kaydırma desteği ile kullanıcı dostu menü
Bütün önemli kodlamalar WIN-1251 desteği, ISO-8859-5, UTF-8, KOI8R, DOS
portre / landshftnogo rejimler
paging kitabın üç mod: kinetik kaydırma sayfa inme sayfalama, sayfa sayfalama bölgelerde
sözcüklerin tire () transfer İngilizce ve Rusça kurallarını destekler
metin detaylı ayar biçimlendirme
Destek profili ayarları
Backlight Control (sadece Nokia)
Rusça, İngilizce ve Ukraynaca yerelleştirme

• Beğen
Tepkiler: Ensar1817

SAINT1

SAINT1

Üye
Türkçe bişey okunmaz şimdi bunda ş-ö-İ-ç falan göstermez heralde.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
eline sağlık...

SAINT1

SAINT1

Üye
Bak dayanamadım indirdim yine sağol qimoo.

davutcankrks

davutcankrks

Üye
ne işe yarıyo bu program

Paranoya

Paranoya

Üye
program harika bişe sayfalar falan süper hatta isterseniz aşağı doğru kendiliğinden gidebiliyor ama malesef Türkçe karakter desteklemiyor

kivana

kivana

Üye
sağolasın emeğine sağlık ;)

yanlız tr karakter desteklemiyor evet :) bu sorunu nasıl çözebiliriz ki acep :)

4Dejar

Üye
Çok güzel program teşekkürler...Birde türkçe desteği olsaydı güzel olurdu kelimelerde yanlışlık yapıyor. Fakat şöyle bişey düşündüm ve oldu , kendi yazdığım txt dosyasın kaydederken Farklı kaydet dedim ve KODLAMAYI UTF-8 olarak yapıp öyle açtım hata payı neredeyse 0 ıra indi ;) denemenizi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
kivana

kivana

Üye
Çok güzel program teşekkürler...Birde türkçe desteği olsaydı güzel olurdu kelimelerde yanlışlık yapıyor. Fakat şöyle bişey düşündüm ve oldu , kendi yazdığım txt dosyasın kaydederken Farklı kaydet dedim ve KODLAMAYI UTF-8 olarak yapıp öyle açtım hata payı neredeyse 0 ıra indi ;) denemenizi tavsiye ederim

ben bu hususu denedim fakat değişen pek bir şey olmadı ... acaba yanlış bir yol mu izledim anlayamadım ... dediğin gibi kaydederken utf-8 olarak kaydettim sonra tele atıp foliant a ekledim tek fark ş,ç gibi harfler yerine rusçaya benzer karakterler yerine daha farklı karakterlerin gelmesi oldu ... bu arada sanıyorum pdf formatları için ise yapacak bişey yok gibi

4Dejar

Üye
ben bu hususu denedim fakat değişen pek bir şey olmadı ... acaba yanlış bir yol mu izledim anlayamadım ... dediğin gibi kaydederken utf-8 olarak kaydettim sonra tele atıp foliant a ekledim tek fark ş,ç gibi harfler yerine rusçaya benzer karakterler yerine daha farklı karakterlerin gelmesi oldu ... bu arada sanıyorum pdf formatları için ise yapacak bişey yok gibi
Ben bu yöntemle sürekli okuyorum . Anlattığım gibi tekrar dene istersen :S

kivana

kivana

Üye
en kısa süreçte tekrar deneyeceğim ... bu arada utf-8 e dönüştürdüğün bir ebook u burada paylaşabilir misin ? onu da hemen programa atıp test edeyim

ahanda yaptım valla ama tam olarak dediğin gibi değil daha doğrusu dediğine biraz ekleme yaptım ... öncelikle dediğin gibi utf-8 olarak kaydettim fakat olmadı yine ama prograamda read demeden evvel book encoding e tıklayıncaseçenekler geldi orada utf-8 i işaretledim ve öyle açtım işte ozaman oldu :D birazdan dosyada hiç değişiklik yapmadan tele atıp yine book encoding den utf-8 i işaretleyip bakıcam belkide txt dosyasında değişiklik yapmaya gerek kalmaz

ilk önce dediğin gibi txt dosyasını utf-8 olarak kaydetmek gerekiyormuş.utf-8 olarak farklı kaydetmeden olmuyor ... sonra proya atıp read demeden evvel book encodingden de utf-8 i işaretleyince oluyor ... bu arada bu versiyonu çok kurcalamadım ama 0.6.2 versiyonu baya güzel ekranı yan felan da çevirttirebiliyosun ;) iyiymiş yani :D pdf olayını da çözdükmü tamamdır bu iş ;)

arkadaşlar bu arada pdf yi word e çeviren bir pro arıyorum bulanınız olursa veya bileniniz varsa paylaşırsa süper olur ;)

ben bir tane pdf yi word e çeviren pro buldum fakat çok başarılı bir çeviri yapmıyor ama yenisini bulana kadar şimdilik linkini koyayım

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
ege970

ege970

Üye

pdfyi txtteye cevirmek 1 saniyelik is

kivana

kivana

Üye
pdfyi txtteye cevirmek 1 saniyelik is

tam olarak nasıl oluyor?

Kesin çözümü buldum ama dönüştürmesi biraz uzun sürüyor :)

Şifre: CZT

4Dejar

Üye
yaptığına sevindim sanırm ben tam anlatamadım sonra telefondandanda e-book kısmından ayar yapıyorduk..Birde Pdf yi Txte ye çevirici çok prgram var fakat çok sorunlu çeviriyor . ben su anda aramaktayım iyi bişey bulabilirsem paylaşacağım ;)

kivana

kivana

Üye
yaptığına sevindim sanırm ben tam anlatamadım sonra telefondandanda e-book kısmından ayar yapıyorduk..Birde Pdf yi Txte ye çevirici çok prgram var fakat çok sorunlu çeviriyor . ben su anda aramaktayım iyi bişey bulabilirsem paylaşacağım ;)

aramana gerek yok ben 1 gün boyunca aradım ve sorunsuz çevireni buldum ... üst tarafta da paylaştım rahat ol sıkıntı yapma ;) ama dediğim gibi biraz uzun sürede dönüştürüyor ...ortalama 10 dk da :)

samsung122

Üye
ya bunnun için kitapı nerden bulabılırım ??

bursa1616

bursa1616

Üye
neye yarıo anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt