Focus-Corolla-Bora

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Focus-Corolla-Bora
Arkadaşlar bu üç markadan bi araç almayı düşünüyorum ama bi türlüde tam karar veremedim siz olsaydınız hangi aracı alırdınız?

• Beğen
Tepkiler: mekanik

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Valla corolla al rahat et. Konforun tadına var!!!

targa911

Üye
corollada yol tutuşu pek iyi deil ama bora derim

mservank

mservank

Üye
ben olsam bora derdim

gknky

gknky

Üye
bora tek gecerim ama corollanın masrafı daha az yedek parça fln

technonur

technonur

Üye
1)bora
2)corolla
3)focus

masub

masub

Üye
bora güzel ama hantal.corolla derim ben.focusu da arabadan saymıyorum.oyuncak resmen

schumici

schumici

Üye
dostum ben rahat etmek istiyorum diyosan bora. yok virajları yalayıp yutmak istiyorum diyosan focus. sonrada corolla

rbatu

Üye
dünyanın en iyi yol tutan arabası focus seçilmiştir.dunyada maseratiyi yakalayan arabada focusdur arabadan anlayan ztn bora ve corollayı seçmez üzgünüm.1.60.00 maserati 1.59.30 focus yaaaa hemde hacback 1.6

--------------- Ekleme ---------------

car dergisine bakın görün dünyanın en iyi yol tutan arabası focus st ve 2000 model focus2.0 sportrend dir.Hala geeçen olmamıştır

1.focus[süper yol tutar motoruda iyidir görüntüsüde mukemmeldir]
2.bora[idare eder]
3.corolla[Dandik]

Arabayı yapmayı düşünüyorsan focus all bizde kullanıyoruz tuning turkiyede yılbaşı sersindeki typerin altındaki gri focus 2007 ama dergi araç 2000 model

umitgs

Üye
bende bora var ve boray tek geçerim focusada bindim corollayada 2side boranın yanında sönük kalır gerek yol seyiri gerekse konfor olarak bora derim...

dogandoganay

dogandoganay

Üye
valla pişman olmak istemiyosan COROLLA AL hem seri hem modifiye ye yatkın bi araba ama focus bora coralla kapıştırsan corallanın tozunu yutamazlar :D

rbatu

Üye
Herşekilde Focus Gençler Herşekilde Alır Focus

dogandoganay

dogandoganay

Üye
yaa arkadasım sacmalama her şekilde focus deme gir youtubeye focus-corolla yaz izle ve sus tamamı

tsuberk

Üye
corollada yol tutuşu pek iyi deil ama bora derim

yol tutusu iyi degil mi arkadasım bence kahve ic ayıl oyle yaz yorumunu . heralde yola nekadar yakın oldugunu nasıl yolda asfaltı kazıdıgını görmedin o bora dedigin araba agırlıgı sayesinde yol tutuşu iyi

dünyanın en iyi yol tutan arabası focus seçilmiştir.dunyada maseratiyi yakalayan arabada focusdur arabadan anlayan ztn bora ve corollayı seçmez üzgünüm.1.60.00 maserati 1.59.30 focus yaaaa hemde hacback 1.6

car dergisine bakın görün dünyanın en iyi yol tutan arabası focus st ve 2000 model focus2.0 sportrend dir.Hala geeçen olmamıştır

1.focus[süper yol tutar motoruda iyidir görüntüsüde mukemmeldir]
2.bora[idare eder]
3.corolla[Dandik]

Arabayı yapmayı düşünüyorsan focus all bizde kullanıyoruz tuning turkiyede yılbaşı sersindeki typerin altındaki gri focus 2007 ama dergi araç 2000 model

:) gülerek geçiyorum corolla ya dandik denmiş corolla kullanılan km lere bakarsan kaç km yapmış arac nekadarda bir arıza cıkarmış parca fiyatları .. yakıt tassarufluğuna bk bakalım kim önde yol tutuşu dmişsin ford focus ve bora ağırlığından dolayı yola oturdugu icin iyi yol tutar...corolla ise yola yakınlıgından dolayı muhteşem yol tutuşu ve performans sağlar.

pavilion

pavilion

Üye
corolla al biz 16 yıldır corolladan şaşmadık, 92 95 2006 modellerini kullandık asla pişman etmedi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tabikide COrolla tek kelime :spr

eren6523

eren6523

Üye
bora :oke:

pc_crazy

pc_crazy

Üye
bizde coralla var tavsiye ederim

bilaldemir

Üye
ya arkadaşlar ben de yeni araba aldım bi seneye yakındır araştırıyorum yüzlerce kişi içinden borayı tavsiye edn çok nadir ki focus tanıdık kullanıyo beyni karıştı alsana 2.500 ytl masraf kimse tavsiye etmiyo corolla motoruna ömür boyu garanti veriyor corolla kullananlar çok memnun

Takipçi Satın Al

Üst Alt