Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Focus-Corolla-Bora
Sponsorlu Bağlantılar
Doğan
Üye
bu üçünden alıcaksan BorA derim
'Davut
Üye
bora'nın yakışıklığı başka araba da yok yani alacak san bora al
cnn_chnnme_
Üye
bence dandik dediğin corolla tık demiyor ibrenin sonuna vuruyor kardeş bora yada corolla derim
legend5858
Üye
tabikide coralla bizim araba corolla 2006 model araba tek kelime ile mükemmel yol tutusu filan ibrenini sonunuuda gördümm
yankitanki
Üye
hepsini denedim fakat focus üstüne araba yok
kliması 10 dakikada buzdolabı gibi serin
ve yakıt mükemmel
yol tutuşuna diyecek kimse olamaz dünya devi
ttgg
Üye
kesinlikle bora ...
jatvalca
Üye
Konu Sahibi
değerli fikirleriniz teşekkür ederim arkadaşlar gönlüm bora dan yana ama toyotayıda yabana atamam inanın hala emin değilim hangi marka diye...
matrakk5
Üye
Kardeş bende 2010 focus var titanium.Yol tututşunu beni bırak yanımdaki yolcu bile hissediyor.Güvenlik ve konfor denince focus number one:......
Bence bukadar yorum boş arkadaşım... git - gör - kullan - al.
sonuçta herkesin bir otomobilden beklentileri farklıdır. saydığın 3 modelde kendini yıllardır piyasaya kanıtlamış markaların modelleri... hiçbirinden pişman olmassın ama bırak yorum okumayı. git, gör, kullan ve gel sen yorumunu yaz...
Şimdiden hayırlı olsun.
sagopa34kajmer
Üye
ben focus derim deli bir araç hem konfor hem hız hemde güvenlik,2. olarak japon zekasının ürünü corolla derim.bora tıraş sırf hava başka bir cacık yoq...
Toyotacı keko
Üye
benim 2004 model toyotamın yanında duramaz ikiside. borayı daha bugün kurbanlarım arasına ekledim. hemde benm arbam tüpdeyken. varsa borasına güvenen gelsin kapışalım söz 5 e atmıyacağım
Toyotacı keko
Üye
focus 10 dakikada mı soutuyor? e buz dolabı bile 5 dakikada soutuyor. toyota al da bi soutma gör bence 1 dakika bile sürmüyo
hakan.c
Üye
benim fikrim modeller göre değişiyor...
son kasalarda
1.corolla
2.focus
3.bora
orta kasalarda
1.focus
2.bora
3.corolla
eski kasalarda
1.bora
2.focus
3.corolla
nitroux
Üye
son model alacaksan borayı gözardı etme sonuçta VW derim ama orta kasa dediğin modellerde focus daha ön planda bence... ha bide son kasalara bakacak maddi imkanın varsa orta kasaların yüksek segmentlerinede bak derim passat mondeo vs...