Mamicuk
Üye
Duruma göre çeviri yapabilir arkadaşlar..ingilizce kalan yerler var.
v8.31 sürümüne güncellendi.
Türkçe Çeviri: Joker33 & AsiReis
Eski android versiyonu olduğun için hata alıyosundur muhtemelen. Çözümü hakkında bi fikrim yok maalesef.Hocam android 4.0.4 yüklü telefona kurdum bu en son paylaşılan sürümü fakat açmak istediğimde whatsapp durduruldu hatası veriyor
Bir çözümü var mı acaba ? Normal mağazadan indirdiğim versiyonda video biçimi desteklenmiyor uyarısı aldığım için bu paylaşılan sürümü denemek istedim.
Hocam android 4.0.4 yüklü telefona kurdum bu en son paylaşılan sürümü fakat açmak istediğimde whatsapp durduruldu hatası veriyor
Bir çözümü var mı acaba ? Normal mağazadan indirdiğim versiyonda video biçimi desteklenmiyor uyarısı aldığım için bu paylaşılan sürümü denemek istedim.
Hocam android 4.0.4 yüklü telefona kurdum bu en son paylaşılan sürümü fakat açmak istediğimde whatsapp durduruldu hatası veriyor
İkiside türkçecom.fmwhatsapp com.whatsapp 2 taneden biri Türkçe çevirisi yapılmış diğeri de acaba çeviri yaparmısınız rica etsem. 🤔
en Sağdaki 3'lü nokta dokunun , Gelişmiş ayarlar > Ana Ekran > Üst kısım bölümüne giriş yapın.Hocam durumu nasıl eskisi gibi yapabilirim?
Böyle çok çirkin
Oldu teşekkürler.en Sağdaki 3'lü nokta dokunun , Gelişmiş ayarlar > Ana Ekran > Üst kısım bölümüne giriş yapın.
Oradan gezinme çubuğu stili (sekmeler) , alt çubuk stili (basic) , instagram tarzı hikaye kapalı olacak şekilde ayarlayın eski haline döner.
Düzeltilmiş sürümü paylaştım.Gelişmiş ayarlar Ana ekran Başlık kısmına tıklayın ca error hata veriyor bilginize 8:35 de. Orijinal siteden yükledim şimdi sorun yok onda.
8.31 indirdim 8 35 miş teşekkürler8.35 in tam Türkçe sürümünü paylaşacakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?