FMWhatsApp v8.35

Teşekkürler ellerine sağlık

Tepkiler: IntanSuR

Mamicuk

Üye
Sürüm güncellendi. @IntanSuR yaptı yine yapacağını..

8.0 yova nın üzerine mi kuruyoruz bunu yoksa yedekleyin kaldırıp tekrar danmı yeni kurulum yapıyoruz ? Şimdi yaptım kurulum ama numaraya mesaj gelmiyor internet bağlantısı kontrol edin uyarısı veriyor ?

Son düzenleme:

IntanSuR

Üye
    Konu Sahibi
8.0 yova nın üzerine mi kuruyoruz bunu yoksa yedekleyin kaldırıp tekrar danmı yeni kurulum yapıyoruz ? Şimdi yaptım kurulum ama numaraya mesaj gelmiyor internet bağlantısı kontrol edin uyarısı veriyor ?
Doğrulama ekranında problem oluyosa kurup doğrulama yap sonra konudaki dosyayı üstüne yükle.

Son düzenleme:

BangBEE

Üye
Elinize sağlık teşekkürler güzel bir WhatsApp alternatifi bazı özellikleride çok güzel...

whatsappmods.net buradan yova 8.12 olanı indirip kurdum. Ama siz neden FM olanı paylaşım yaptınız ? Arasında ki fark nedir? teşekkür ederim.

IntanSuR

Üye
    Konu Sahibi
whatsappmods.net buradan yova 8.12 olanı indirip kurdum. Ama siz neden FM olanı paylaşım yaptınız ? Arasında ki fark nedir? teşekkür ederim.
Çünkü Yousef Al Basha (YoWA) devam etmiyo onun projesini Fouad (FMWA) aldı o geliştiriyor, bundan sonra da FMWhatsApp diye paylaşacağım. İndirdiğin YoWA 8.12 de fake güncelleme.

rear2011

Üye
Başarılı olmanız dileğiyle.Teşekkürler.

Teşekkür ederim ozaman yova kaldırıp FM kuralım.

Paket adı com.whatsapp sürümü yok mu?

Türkçe com.wa varsa daha iyi olur
Ban yeme durumuna neye güvenerek yok diyorlar ki?

Son düzenleme:
Tepkiler: Mamicuk

MAERKEK

Admin
Paket adını niye değiştiriyorlar deli oldum .