FM Nasıl Bir Oyun? FM'ci Var Mı Aranızda?

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Yıllar Öncesinde En Son 2003 Yılında Oynamıştım. CM Fanatiğiydim. Saatlerce Bilgisayar Başında Kalır. Üniversitede Finaller Başladığı Zaman Bile Finallere Çalışıyorum Diye Sabahlara Kadar CM Oynardım. Ancak Daha Sonra CM'yi Bıraktım. Geçenlerde Bir Bakayım Dedim Tamamen Değişmiş Eskisi Daha Güzeldi.

FM Oynayan Varsa FM Hakkında Bilgi Alabilir Miyim? Eski CM Gibi Mi?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fm zaten eski bildiğin Cm. Oyunun yapımcası Siagames ve eidos ayrıldı. Birisi Cm adı altında devam ediyor diğeri Fm olarak devam ediyor piyasaya. Ama bu ayrılıktan sonra Cm'nin bir hiç olduğu anlaşıldı. Çünkü eski anlayışı devam ettiren FM.

Yani hiç bir fark yok, ayrılıktan doğan bir isim değişikliği.

Yazında dikkatimi çekti, üni yıllarım ve finaller demişsin. Finallere 10 gün var ve ben neredeyse 24 saat fm oynuyorum. 2007 yılında başladık işte şuanda 2024 yılına geldim. Cm04'te 2061'e kadar oynamıştım :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Fm zaten eski bildiğin Cm. Oyunun yapımcası Siagames ve eidos ayrıldı. Birisi Cm adı altında devam ediyor diğeri Fm olarak devam ediyor piyasaya. Ama bu ayrılıktan sonra Cm'nin bir hiç olduğu anlaşıldı. Çünkü eski anlayışı devam ettiren FM.

Yani hiç bir fark yok, ayrılıktan doğan bir isim değişikliği.

Yazında dikkatimi çekti, üni yıllarım ve finaller demişsin. Finallere 10 gün var ve ben neredeyse 24 saat fm oynuyorum. 2007 yılında başladık işte şuanda 2024 yılına geldim. Cm04'te 2061'e kadar oynamıştım :)

Bilgilendirme İçin Saolasın Ahmet :good:
İlk Başlarda CM'ye O Kadar Saplantılı Değildim. Ancak Zamanla Vazgeçilemeyn Tutku Haline Gelmişti. Derslerde Bile Yapacağım Transferleri, Stadyumun Kapasitesini Artırma Tekliflerini, Alt Yapıdan Oyuncu Yetiştirmede Yeni Taktikler Belirlemeyi Vs. Vs. Vs. Şeyleri Düşünür Olmuş Eve Kendimi Zor Atardım. Yemek Yemeyi Unutur Acıktığımı Bilgisayarı Kapattığım Zaman Hatırlardım :ehe
Şimdi ki CM Peş Para Etmez. Bu Nasıl CM Diye Hemen Silmiştim. FM Eski CM Demek. FM Alayım :naughty:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet şuandaki Cm berbat ötesi ve menerjerlik oyununun kralı Fm. Yani eski cm. ;)

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
ABİ BNMDE CM'DE TAKIMIM VARDI 2013'TEYDIM 500 MILYON DOLAR BUTCE KASMISTIM OKADAR ADAMLAR GELDİ EVDEN BILGISAYARI ÇALDI :kop:BİLGİSAYARA UZULMEDIM CM'NIN GITTIGINE YANDIM ( DİABLO TAKTİK FOREVER) AYRCIA FMDE OYNADIM AMA CM DAHA GUZEL GELIO BANA BILMIORM TABI ZEWKLER FARKLI AMA CM 03-04 EN GUZELI O

Altun.

Altun.

Üye
yaw siz harbi benim kafadansnız yaa. bende diyordum buralarda fm oynayan birileri olmalı. ben her şeyini bilirim bu oyunun. üni ye hazırlanırken bende bu meretin yüzünden ilk senemde kazanamdım. şimdi fm 2008 i arıyorumda bulamıyorum piyasada. bu oyun gerçekten tutku.

ayrıca resme bakmanı istiyorum :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vay skin falan eklemişiz. Benim standart şuan. Hazirana geçelim güncelleme yapıcam 8.0.2'ye geçicem sonra bende yüklerim. Malum kota falan...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Normal Sartlar Altında Giresunspor Ile Değil şampiyonlar Ligi Uefa Kupasında Bile Birkaç Tur Atlamak Imkansız Gibi Birşey. Zira Ben Beşiktaşla Zar Zor Avrupada Kupa Alabiliyordum. :hmmm
Not: Normal Sartlar Altında ;)

Altun.

Altun.

Üye
Normal Sartlar Altında Giresunspor Ile Değil şampiyonlar Ligi Uefa Kupasında Bile Birkaç Tur Atlamak Imkansız Gibi Birşey. Zira Ben Beşiktaşla Zar Zor Avrupada Kupa Alabiliyordum. :hmmm
Not: Normal Sartlar Altında ;)

alperenbugra dostum dediğim gibi ben bu oyunun her şeyini bilirim :) ayrıca o alınan kupa hilseiz hurdasız tamamen normal şartlar altında alınmıştır. tarihde zaten 2016 farkındaysan :D. taktikle çok oynamassna çok karışık bir taktiğin yoksa bide potansiyli olan geçlerden iyi anlarsan çokda zor bi başarı değil bu.
ayrıca giresunsporu bankasya1.liginden almıştım.

zaten hile hurda çirkef yaptıkdan sonra oyunun bir tadı kalmıyorki.

not kaderomdaki bi oyuncuya man utd 78.000.000 nakit para wermişti kabul etmeiştim. :D. yıldız çok du kadromda tani hepsini kendim yetiştirdim. antreman sistemim sağlamdır

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm Fm'de Olabilir. Hiç Fm Oynamadım Bu Yüzden Fazla Bir Bilgim Yok. Benim Söylediklerim Eski 1998-2003 Yılları Arasındaki Cm Için Geçerli. Ayrıca Fm Almayı Düşünüyorum. Eski Cm, Gelişmiş Mükemmel Ozellikleriyle Birlikte Fm Olmuş.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
milllet ben geldim fm kralı geldi:box yardımcı olabilirm isterseniz bende fm 2008 var süperrr tavsiye edlir

ouSahin

ouSahin

Üye
fm hiç oynamadım cm çok takıntı olmuştu bana o biçim hemde...ama herkez fm yi seçiyordu..

cm 2000 2006 2007 oynadım Fenerbahçe'yi dünya takımları arasına soktum:)

Altun.

Altun.

Üye
aslında bi online FM turnuvası düzenlesek sitede ne iyi olur yaaa. bu arada FM2008 in ben teknik özelliklerini ve yeniliklerini yazayım. az heyecanlandıraym oynamayanları

Transfer Market
Kulübünüz için tüm mevcut transfer ve kiralama tekliflerinizi yönetebileceğiniz yeni sistem. Gelir ve giderlerinizi görebileceğiniz arayüz, tekliflerinizden kabul edilenler ve red edilenler arasında kolaylıkla işlem yapabileceğiniz karşılaştırma imkanları.

Finans Sistemi Yenilendi
SI, Football Manager 2008 ile birlikte modern futbol dünyasında yaşanılan değişimleri oyuna yansıttı. Artık daha fazla bilgi edinmek mümkün. Sezonluk bilet gelirleri, maç günü bilet satış haberleri, yatırım fonları, geliştirilmiş sponsor anlaşmaları, maç öncesi galibiyet primi verebilme, maaş ve transfer bütçeleri için daha fazla fon sağlama imkanı ile idealinizdeki kadroyu oluşturmaya yardım edecek özellikler bunlardan bazıları..

Ulusal Takım Yönetimi
Football Manager 2008 ile birlikte ulusal takım yönetimi tamamen değişti. Medya sistemi sınırlandırılmadı ve daha geliştirildi, oyuncuların ulusal takımlardan emekli olması, oyuncu etkileşimi, ulusal gözetmenler, kaptan seçimi ve oyuncuların kulübü ve ulusal takımlarındaki moralleri ayrıldı.

Maç Akışı
En büyük değişiklik maç günlerinde oldu. Sports Interactive tarafından oyuna yansıtılan 2D maç izleme özelliği tanıyan değişik sonrası yapılan bu yenilikler maç akışını apayrı bir atmosfere büründürüyor. Maç ön izlenimi, takım konuşmaları, rakip takım oyuncuları üzerinde etkileşim, maçın tamamı, ilk yarısı ve sonrası artık birbiri ile daha etkileşim içerisinde olacak ve akıcılık artacak biçimde yenilendi. Taktik değiştirmek için duraksamak zorunda değilsiniz ve ufak bir radar sayesinde taktik değiştirirken oyundan kopmayacaksınız ve oyunla iletişiminiz kesilmeyecek

Güven
Takımı yönetirken, kulüp yönetimi ve taraftarların üzerinde nasıl bir etki bıraktığınızı görmenizi sağlayan bu özellik yenilendi. Mevcut durumunuza göre taraftar ve kulüp yönetiminin düşüncelerini görebileceksiniz. Ayrıca finans yönetiminiz ve attırdığınız imzalar sonrası düşünceleri görmenize imkan sağlayacak.

Kolay Kullanım
Daha sade bir tema ve yepyeni ayarlanan sistemle oyunun herhangi bir alanında yardım alma imkanı, yeni not tutma sistemi, daha kullanımı kolaylaştırılan yönetim menüsü ve düğme yerleşimi. Yeni eklenen takvim sistemi ve kolay takım yönetimi ile koç raporlarını almak çok basit. Artık bir sezon boyunca tüm önemli tarihleri görebileceksiniz.

Taraftar Günleri
Kulüp yönetimi, taraftar sayılarından memnun olmadığı dönemlerde özel taraftar günleri veya onlar için özel maçlar düzenleyebilecek veya muhtemel taraftar kayıplarını bir şekilde çözmek isteyecek. Bunların etkileri uzun dönemde taraftar sayılarına yansıyacak.

Ödüller
Oyun içerisindeki ödül sistemi baştan sona elden geçirildi. Sadece mevcut ödüller yenilenmedi bunlara yenileride eklendi. “Avrupa Altın Ayakkabı” ve “En iyi 11” gibi. Ayrıca kulüp ve ulusal takımlar için tüm zamanların en iyi ilk 11’i (oyunda ki zaman dilimi) belirlenecek.

Maç Motoru Geliştirildi
Maç motorunda müthiş geliştirme yapıldı. Ray Houghton’un dahiane futbol bilgisinden yararlanıldı ve gerçek hayattan menajerlerden destek alındı. Tüm bunlar dünyanın en mükemmel ve bir numaralı futbol yönetim simulasyonu Football Manager için yapıldı. Sezon başlamadan önce menajerler oynatacakları taktiğe bağlı kalarak saha boyutlarını ayarlayabilecekler.

Genişletilmiş Medya
Önceki versiyonlarından daha fazla medya etkileşimi FM 2008’de olacak. Daha fazla detaylandırılmış medya ve yeni organize haber sistemi ile tüm liglerde yaşanılan önemli gelişmeleri kolay bulma imkanına sahip olacaksınız.

Yeniden Oluşturulabilir Oyuncu Resimleri
FaceGen teknolojisi kullanılarak, sizleri oyuna daha fazla bağlamak amacıyla tüm yeniden oluşan oyuncuların bir resmi olacak. Oyuncuların yüzlerini bu teknoloji sayesinde görebileceğiz.

Hızlandırılmış Oyun
Kayıt etme, oyunu yükleme dikkate değer bir biçimde hızlandırıldı. Karşılıklı oynama (Network) hızlandırıldı. Taktik değişiklikleri, maç raporu yaratılma hızı artık önceki versiyonlardan çok daha hızlı

hala CM oynayanların aklına şaşıyorum doğrusu....

YsF_90

YsF_90

Üye
Arkadaşlar Ben Hiç Fm Oynamadım Ilk Cm 2003-2004 Den Başladım Ve Cm 2007 Ye Kadar Oynadım. Fm Oynamadığım Için Bilmiyorum Ama Cm De Fena Sayılmaz Yani Ben çok Ilerledim Oyunda Fakat 2008 Ini Almadım Fıfa Manager çıkmış. Bence şu Anda Fıfa Manager In üzerine Oyun Tanımam, çünkü Fıfa Gibi Görüntü Var Sonra Kendi Adamını Yapıp Kendin Oynayabiliyorsun. Daha Bir çok Artı Yönü Var Denemenizi öneririm. Ben çok Severk Oynuyorum Fıfa Manager I. Oyunda Sadece Menejerlik Yok Normal Hayat Ta Var Sayılır. Kendinize Ev, Araba, Uçak, Helikopter, Yat Gibi Lüks Eşyalar Alabiliyorsunuz. Sevgili Bulup Flört Ediyorsunuz, Varsa Evelenip çocuk Sahibi Olabiliyorsunuz Vb. Bence çok Hoş Bir Oyun Fıfa Manager 2008

Altun.

Altun.

Üye
arkadaşlar isteyene fm2008 in torrent link ini verebilrim

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşlar isteyene fm2008 in torrent link ini verebilrim
sana zahmet verirmisin? nasıl bir oyun denemek istiyorum, hem kendimizi aşalım biraz fifa manager 08 ve cm 2008 den başka bişey deneyelim belki daha güzeldir. şimdiden teşekkür ediyorum

Altun.

Altun.

Üye
sana zahmet verirmisin? nasıl bir oyun denemek istiyorum, hem kendimizi aşalım biraz fifa manager 08 ve cm 2008 den başka bişey deneyelim belki daha güzeldir. şimdiden teşekkür ediyorum

buyur arkadaşım. download torrent yazısı war ona tıklyıp her hangi bir torrent programıyla indirebilirsin...

YsF_90

YsF_90

Üye
buyur arkadaşım. download torrent yazısı war ona tıklyıp her hangi bir torrent programıyla indirebilirsin...
teşekkür ederim şimdi indiriyorum ne kadar sürer bilmiyorum, oynamaya başlayınca yazarım, gerçekten merak ettim nasıl oyunmuş, tekrar teşekkür ederim

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşlar oyunu oynadım oyunda teknik olarak cm03/04 den fark yok kadrolar güncel filan bu yönüyle iyi, oyun açıkcası çok hoşuma gitmedi çünkü FIFA manager 08 oynadıktan sonra hani derlerya attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. çünkü FIFA Manager 08 de maçlar görüntülüydü, ayrıca futbolcuların gerçek resimleri vardı, oynadınızmı bilmiyorum ama FIFA Manager 08 i şiddetle öneririm, inanın FM 2008 den daha zevkli... yinede oyunu oynayacağım, bütün paylaşımlar içinde teşekkür ediyorum

Üst Alt